Birlikte Aç Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hacılar bilgisayarım neden olduğunu bilmediğim bir sorundan dolayı birlikte açtan programları seçemiyorum. sağ tık>özellikler> birlikte açı tıklıyorum programı seçip entera basıyorum ama hiçbir şey değişmiyor. Dosyayı sürükleyip hangi programla açmak istersem ona bırakmak zorunda kalıyorum.

Başka bir olay da yüklediğim programda (mesela utorrent) bu programı default olarak ayarla dediğimde de bir değişiklik olmuyor.

Windows 8.1 pro kullanıyorum.

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

formatı uygun değildir. fazla özet oldu . bekliyorum bende cevapları

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

arkadaşlar şöyle sorular sorarken sistem özelliklerinizi de verseniz iyi olacak, zira müneccim değiliz.

win7 kullanıyorsan şunu bi dene: http://www.sevenforums.com/tutorials/19449-default-file-type-associations-restore.html

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

arkadaşlar şöyle sorular sorarken sistem özelliklerinizi de verseniz iyi olacak, zira müneccim değiliz.

win7 kullanıyorsan şunu bi dene: http://www.sevenforums.com/tutorials/19449-default-file-type-associations-restore.html

Hocam windows 8.1 pro kullanıyorum

ride or die..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Eyw hocam yalnız torrent'te bi değişiklik olmadı hala sorun yapıyo. Varsayılan olarak aç diyorum programı seçiyorum entera basıyorum ama hiç bir değişiklk oluyor hata bile vermiyor o.O

ride or die..
Toplam Hit: 790 Toplam Mesaj: 6