Birlikten Güç Doğar Mı, Nerde Çokluk Orda Bokluk Mu?
-
sizce hangisi ?
gelin bunun muhabbetini yapalım.
fazla kişi mi yoksa az ve öz kişimi ?
aslında 2side doğru. ama hangisi daha doğru ?
-
nerde çokluk oradan güç doğar :]
-
yerine göre değişir bence
-
ben nerde çokluk orda bokluk lafına katılıyorum çünkü nerde çok kişi olursa orda mutlaka bi bok çıkıyo mesela düğünlerde yemek meselesi karnım kurt gibi açıkıyo abi
-
birlikten güç doğar hojam : ) . gezi de kavga çıktı 8 kişi geldiler biz üç kişyidik biz diğer adamları tutarken bizim eleman(agil3) karşıda ki elemanlardan birini çekip haşat etti.ondan sonra diğerleri de bişey yapamadı zaten =)
-
Hojam ortamdan ortama değişir mesela sıkı arkadaş olduğun 8-9 kişi oturusun muhabet edersin başka işler yaparsın güç doğar birde karı kız erkek olan ortamlara girersin boku çıkar işin.. :)))))
-
Aynen Herşey Ortam İşi Bencede...;)
-
az ve öz kişi olsun
nerde çok kişi olursa orda bokluk çıkıo zaten birlikten güç doğma meseleside bokluk içinde lazım oluo.
-
neyin cok oldğuna göre değişir.mesela paranız coksa bana verebilirsiniz ama borcunuz coksa ben almıyım
Toplam Hit: 1031 Toplam Mesaj: 9
