Bis Aboneliği Olmadan İnternet Paketi Kullanma
-
arkadaşlar acaba bis abonesi olmadan blackberry de interneti we facebook twitter whatssapp gbi uygulamaları kullanabiliyormuyuz?
-
%95.6 hayır
edit: wifi'dan kullanırsın
-
yani bis olmadan bu telefon bi halta yaramaz bu mudur?
ayrıca curve almayı düşünüyorum kullacaklarım twitter 4square facebook we whatsapp mail dahi kullanmasam olur :S birde google maps :D
internet paketli bir tarifedeyim curve özellik olarak deil ama şekil olarak hoşuma gdiyor. almalımıyım acaba
-
whatsapp bissiz calısır. gmailin uygulması var o da bissiz calısıyo bizzat kullanıyorum. rim in kendi fb ve twit uygulamaları var onlar calısmaz.diğerlerini bilmiyorum ama android varken blackberry alma derim. bedava verseler camdan fırlatırım o derece.
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------whatsapp bissiz calısır. gmailin uygulması var o da bissiz calısıyo bizzat kullanıyorum. rim in kendi fb ve twit uygulamaları var onlar calısmaz.diğerlerini bilmiyorum ama android varken blackberry alma derim. bedava verseler camdan fırlatırım o derece.
-----------------------------galaxy gio kullanıyordum. küçük ekranı 256mb rami ve 180mb dahili hafızasıyla ihtiyacımı karşılamadı.
şimdi aslında alıcak telefon bulamıyorum max bütçe 1000tl ama şu anda iphonu dahi almak istemiyorum. işin açığı curve kasa şekli hafifliği ve vur kır parçala bir şey olmaz olması birde 2,elde 200-250 arasına bulup 3-5 ay sonra 150ye hemen satabilecek olmam konusundaen mantıklısı gibi. bu süredede hem benm param piç olmayacak hemde aklıma giren bir cihaz çıkarsa onu almış olacağım. tarife olarakta aveanın 19tl lik konturlü tarifesini düşüniyorum 500dk 1000sms 1gb internet. telefondan mail bakarım whatsapp twitter face onu haricinde google maps ile gazete + bir şey kullanmam. ayrıca şarz konusundada bni üzmiyeceğini düşünüyorum en azından 2 gün gider tahminimce
-
1000 tl bütçen var BB ye mi harcıyacaksın bunu ? Bende var BIS olmadan bir boka yaramıyor telefon. HTC al derim ben.
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------1000 tl bütçen var BB ye mi harcıyacaksın bunu ? Bende var BIS olmadan bir boka yaramıyor telefon. HTC al derim ben.
-----------------------------şu an için herhangi bir cihaza sağlam para yatırmak istemiyorum çünki hem görünüş olarak hemde donanaım olarak hoşuma giden bir cihaz yok curve alıp 200-250 arasına 4-5 ay takılıcam bu arada bütçe yine sabit kalacak. daha hoş bir cihaz çıkarsa ilerde direkt alıp onu kullanacağım zaten bu bir geçiş ewresi sadece.