Bis Hakkında Detaylı Bilgi Arıyorum Yardım.
-
Selamlar yaklaşık 1 ay içinde Blackberry almayı düşünüyorum şu yeni çıkan 9900 dan galiba onada karar veremedim her neyse mürid kardeşimin biri Bis aprasınıda ekle dedi.Beyler ben bbden video fotoğraf indirmek facebook,,twiter ve farklı sitelerde doşalmak maillerimiğ telefonuma indirmek,telefonuma oyun indirmek gibi şeyler yapıcam fakat bunları bedava sanıyorum ama Bis diye birşey varmış o nedir kullanan varmı her ay mı internete girmek için Bise para vericem yardım.
-
simdi bis alirsan butun bu istediklerini bb'nin kendi ozel uygulamalarinda ypabilirsin ya da bir wifi baglantisinda.
bis almazsan bb'nin twitter, facebook,youtube yada diger sosyal medya uygulamalarini kullanamazsin.
ama bunlarin hepsini su aylik internet paketleriyle yapma sansin var. tarayiciyla m.facebook mobile.twitter adreslerine girer bakarsin. mailllerine tarayicidan girer bakarsin.
ben bis almadim ama elimin altinda surekli wifi odugu icin bb'nin uygulamarini kullanabiliyorum. wifi nin olmadigi yerde mailllerime tarayicidan gmail.com'a girip bakiyorum.
-
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
simdi bis alirsan butun bu istediklerini bb'nin kendi ozel uygulamalarinda ypabilirsin ya da bir wifi baglantisinda.
bis almazsan bb'nin twitter, facebook,youtube yada diger sosyal medya uygulamalarini kullanamazsin.
ama bunlarin hepsini su aylik internet paketleriyle yapma sansin var. tarayiciyla m.facebook mobile.twitter adreslerine girer bakarsin. mailllerine tarayicidan girer bakarsin.
ben bis almadim ama elimin altinda surekli wifi odugu icin bb'nin uygulamarini kullanabiliyorum. wifi nin olmadigi yerde mailllerime tarayicidan gmail.com'a girip bakiyorum.
Bis yoksa bbm de yoktur bbm yoksa bb ile kaldırılacak kızlarda yoktrur hocam bunu es geçmeyin sadece bbm için bis alıyorum ben her ay :D 9,90 oduyorum ama aldıgım daha çok D: -
Konuya girerken Fiat Bis sanmıştım , girdikten sonra hayal kırıklıgına ugradım :(
-
Baracuda bunu yazdı:
blackhammer bunu yazdı:
Bis yoksa bbm de yoktur bbm yoksa bb ile kaldırılacak kızlarda yoktrur hocam bunu es geçmeyin sadece bbm için bis alıyorum ben her ay :D 9,90 oduyorum ama aldıgım daha çok D:
-----------------------------Aynen hocam şu Blackberry msn ve kızlar cezbediyor : )
-
JackDaniels bunu yazdı:
Konuya girerken Fiat Bis sanmıştım , girdikten sonra hayal kırıklıgına ugradım :(
-----------------------------Aynen
-
seni android paklar