Bişeylerin Farkına Varmak İstiyorsanız...!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=Dj5PKGhE_W8&eurl

başlıkta yazıldığı gibi bişeylerin farkına varmak istiyorsanız bu videoyu izleyin yeter...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Yapanı hem vatanperverliğinden hemde zekasından ötürü takdir ettim.Güzel tag kullanmış birileine bişey anlatabilmek için (Y)

Gün gelecek Ata'nın Bursa Nutku bu ülkenin geleceğinin fermanı olacak.Milyar kez okudum her gördüğümde yine okurumda...

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

uyu Türk evladı uyu...

Dünyanın en büyük lideri Atatürk bile senin soyundan çıkmışken sen uyumaya devam et elin gavuruna özenki vatanın yavaş yavaş elinden gitsin.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Baba 8 asker kaçırıldığında hiç bişey yapmadınız mı ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

ben anlamadımki kimi iran gibi olacaz herkes kapanacak şeriat gelecek die korkuo kimide ecnebi olacaz heryer kilise olacak diye korkuo

daha neyden korktugumuza karar verememişiz 

kafam sikildi.

Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek
    az önce bi haberde gördüm de pkk'lılar iran'a kaçıyorlarmış..aklıma ilk başta şu geldi acaba bunlar iran'a kaçıcak ve abd de pkk ya karşı savaş açarsa.pkklıların iran a girmesi bu savaşı tetiklermi.yani pkk bahanesi ile iran...ancak aklıma şu da takıldı qi iran bu kadar basit bi ülkede değil .qi ahmedinejad amerikayı haritadan silerim diyor. bknz . dk 11 bin füze :)

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yerebakan
    yerebakan's avatar
    Erkek
    Konuyu bizimle paylaşan essan arkadaşımıza ve sunuyu hazırlayan arkaşımıza teşekkür ediyrorum.Çok güzel olmuş.

-_-
Toplam Hit: 1249 Toplam Mesaj: 7