Bişeylerin Farkına Varmak İstiyorsanız...!
-
http://www.youtube.com/watch?v=Dj5PKGhE_W8&eurl
başlıkta yazıldığı gibi bişeylerin farkına varmak istiyorsanız bu videoyu izleyin yeter...
-
Yapanı hem vatanperverliğinden hemde zekasından ötürü takdir ettim.Güzel tag kullanmış birileine bişey anlatabilmek için (Y)
Gün gelecek Ata'nın Bursa Nutku bu ülkenin geleceğinin fermanı olacak.Milyar kez okudum her gördüğümde yine okurumda... -
uyu Türk evladı uyu...
Dünyanın en büyük lideri Atatürk bile senin soyundan çıkmışken sen uyumaya devam et elin gavuruna özenki vatanın yavaş yavaş elinden gitsin.
-
Baba 8 asker kaçırıldığında hiç bişey yapmadınız mı ?
-
ben anlamadımki kimi iran gibi olacaz herkes kapanacak şeriat gelecek die korkuo kimide ecnebi olacaz heryer kilise olacak diye korkuo
daha neyden korktugumuza karar verememişiz
kafam sikildi.
-
az önce bi haberde gördüm de pkk'lılar iran'a kaçıyorlarmış..aklıma ilk başta şu geldi acaba bunlar iran'a kaçıcak ve abd de pkk ya karşı savaş açarsa.pkklıların iran a girmesi bu savaşı tetiklermi.yani pkk bahanesi ile iran...ancak aklıma şu da takıldı qi iran bu kadar basit bi ülkede değil .qi ahmedinejad amerikayı haritadan silerim diyor. bknz . dk 11 bin füze :)
-
Konuyu bizimle paylaşan essan arkadaşımıza ve sunuyu hazırlayan arkaşımıza teşekkür ediyrorum.Çok güzel olmuş.
Toplam Hit: 1249 Toplam Mesaj: 7