Bisiklet Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

18 ağustos-26 Ağustos arası çanakkalede kullanmalık bisiklet lazım, günlük kiralayan yerler çok pahalıya geliyor, 10 gün için de bisiklet satın almak istemiyorum. Bisikletini kiralamak isteyen müridler varsa çok güzel olur

, Eskişehir'den de olabilir, Çanakkale'ye getir götür yaparım ama doğrudan çanakkalede olursa daha iyi olur. 

Uygun fiyatlı kiralayan yer biliyorsanız o da olur

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

bisikletliler derneğine yaz bakalım belki bişiler çıkar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

compuye sor onun pısıkletcı arkadasları vardır

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Du bakalım konuda bişeyler çıkacak gibi, dernekten iş çıkmaz diye düşünüyorum çünkü hiçbir bağım yok, compu de konuyu görürse yazar herhalde pm atarsam yanlış olur gibi geldi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Du bakalım konuda bişeyler çıkacak gibi, dernekten iş çıkmaz diye düşünüyorum çünkü hiçbir bağım yok, compu de konuyu görürse yazar herhalde pm atarsam yanlış olur gibi geldi

hocam onlar zaten halihazırda kiraya bisiklet veriyorlar diye biliyorum.. git konuş bakalım bisiklet sporunu destekleyen br dernek neden sana bi fikir vermesin ki ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

hocam onlar zaten halihazırda kiraya bisiklet veriyorlar diye biliyorum.. git konuş bakalım bisiklet sporunu destekleyen br dernek neden sana bi fikir vermesin ki ?

Eskişehir şubesi varmış yarın gidip konuşayım o zaman bakarsın üye olurum :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Up

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Manisa - Turgutlu yolundan geçeceksen gel benim bisikleti al götür istersen. İşin bittiğinde geri getirirsin. Çok ahım şahım değil vitesli falan bişey işte. Tekerlerini şişirtir bi yağlatırsın istediğin kadar kullanırsın.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

Manisa - Turgutlu yolundan geçeceksen gel benim bisikleti al götür istersen. İşin bittiğinde geri getirirsin. Çok ahım şahım değil vitesli falan bişey işte. Tekerlerini şişirtir bi yağlatırsın istediğin kadar kullanırsın.

Eyvallah hocam benim de Salihli'de var bisiklet ama otobüsle gideceğim için sorun, ayrıca hallettim sayılır sorunu, teşekkür ederim

Toplam Hit: 553 Toplam Mesaj: 9