Bisiklet Lazım
-
18 ağustos-26 Ağustos arası çanakkalede kullanmalık bisiklet lazım, günlük kiralayan yerler çok pahalıya geliyor, 10 gün için de bisiklet satın almak istemiyorum. Bisikletini kiralamak isteyen müridler varsa çok güzel olur
, Eskişehir'den de olabilir, Çanakkale'ye getir götür yaparım ama doğrudan çanakkalede olursa daha iyi olur.
Uygun fiyatlı kiralayan yer biliyorsanız o da olur
-
bisikletliler derneğine yaz bakalım belki bişiler çıkar
-
compuye sor onun pısıkletcı arkadasları vardır
-
Du bakalım konuda bişeyler çıkacak gibi, dernekten iş çıkmaz diye düşünüyorum çünkü hiçbir bağım yok, compu de konuyu görürse yazar herhalde pm atarsam yanlış olur gibi geldi
-
mataramasuko bunu yazdı
Du bakalım konuda bişeyler çıkacak gibi, dernekten iş çıkmaz diye düşünüyorum çünkü hiçbir bağım yok, compu de konuyu görürse yazar herhalde pm atarsam yanlış olur gibi geldi
hocam onlar zaten halihazırda kiraya bisiklet veriyorlar diye biliyorum.. git konuş bakalım bisiklet sporunu destekleyen br dernek neden sana bi fikir vermesin ki ?
-
yunusdogan bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
hocam onlar zaten halihazırda kiraya bisiklet veriyorlar diye biliyorum.. git konuş bakalım bisiklet sporunu destekleyen br dernek neden sana bi fikir vermesin ki ?
Eskişehir şubesi varmış yarın gidip konuşayım o zaman bakarsın üye olurum :)
-
Up
-
Manisa - Turgutlu yolundan geçeceksen gel benim bisikleti al götür istersen. İşin bittiğinde geri getirirsin. Çok ahım şahım değil vitesli falan bişey işte. Tekerlerini şişirtir bi yağlatırsın istediğin kadar kullanırsın.
-
kazasker1 bunu yazdı
Manisa - Turgutlu yolundan geçeceksen gel benim bisikleti al götür istersen. İşin bittiğinde geri getirirsin. Çok ahım şahım değil vitesli falan bişey işte. Tekerlerini şişirtir bi yağlatırsın istediğin kadar kullanırsın.
Eyvallah hocam benim de Salihli'de var bisiklet ama otobüsle gideceğim için sorun, ayrıca hallettim sayılır sorunu, teşekkür ederim