Bisikletim Çalındı
-
Ulan nedesem bilmiyorum açlıktan parasızlıltan çaldılar desem 2.el bisikleti kaça okutıcaklar komple apartmanın merdiveninin demir korkuluklarını kesmişşer bide hani çolukocuk işidedeğil artık orauı nasıl kestilerse hani nasıl bir piçlik nasıl bir orospuçocukluğu çok koydu amk binen umarım kamyonun altında kalır
-
dead_march bunu yazdı
Ulan nedesem bilmiyorum açlıktan parasızlıltan çaldılar desem 2.el bisikleti kaça okutıcaklar komple apartmanın merdiveninin demir korkuluklarını kesmişşer bide hani çolukocuk işidedeğil artık orauı nasıl kestilerse hani nasıl bir piçlik nasıl bir orospuçocukluğu çok koydu amk binen umarım kamyonun altında kalır
hocam korkulukların capsini atsana dedektifliğe başlayalım bi yerden
-
hacı polise git rengini flan söyle mavi de mesela sonra seni çalıntı bisikletlerin bulunduğu yere götürüyorlar bizim burda trafik şubenin orda çalıntı bisikletlerin yeri sonra ordan beğendiğin birisini al bu benimdi diye ben böyle yapmıştım :)
yapacak birşey yok hayat bu :D
-
geçmiş olsun çingeneler herşeyi topluyor. mq evlatları ya bahçeteki ufacık su ızgaralarını bile çaldılar '
marka / model neydi
-
GoldenWorld bunu yazdı
hacı polise git rengini flan söyle mavi de mesela sonra seni çalıntı bisikletlerin bulunduğu yere götürüyorlar bizim burda trafik şubenin orda çalıntı bisikletlerin yeri sonra ordan beğendiğin birisini al bu benimdi diye ben böyle yapmıştım :)
Ağlayanın malı gülene yaramaz.
Benim de aynı şekil çalınımıştı. Polis zeytinliğe kamyon çekip topluca hırsızlık sonrası kaçıyorlar demişti. Gidiş o gidiş...
-
GoldenWorld bunu yazdı
öyle yaparsan çalandan bir farkın kalmaz, uyanık seni : )
-
Unut hocam onu, benimkinide apartmandan çalmışlardı.
tarihe bak hemde ;
http://www.tahribat.com/Forum-Kron-Xc-250-Disc-172969/
Bu.
Sonuç :
http://www.tahribat.com/Forum-Hirsizlari-175541/ -
Çalarlar hacılar geçen baktım netten kocaelide otogarın arkasını bir hırsız pazarı kuruluyormuş eleman resimlerini fln çekmiş envai çeşit bisiklet hepside marka adamlar ölü fiyatada vermiyorlarmış piyasayı biliyorlar.