folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bisikletim Çalındı

Bisikletim Çalındı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ulan nedesem bilmiyorum açlıktan parasızlıltan çaldılar desem 2.el bisikleti kaça okutıcaklar komple apartmanın merdiveninin demir korkuluklarını kesmişşer bide hani çolukocuk işidedeğil artık orauı nasıl kestilerse hani nasıl bir piçlik nasıl bir orospuçocukluğu çok koydu amk binen umarım kamyonun altında kalır

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı

Ulan nedesem bilmiyorum açlıktan parasızlıltan çaldılar desem 2.el bisikleti kaça okutıcaklar komple apartmanın merdiveninin demir korkuluklarını kesmişşer bide hani çolukocuk işidedeğil artık orauı nasıl kestilerse hani nasıl bir piçlik nasıl bir orospuçocukluğu çok koydu amk binen umarım kamyonun altında kalır

hocam korkulukların capsini atsana dedektifliğe başlayalım bi yerden

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek

hacı polise git rengini flan söyle mavi de mesela sonra seni çalıntı bisikletlerin bulunduğu yere götürüyorlar bizim burda trafik şubenin orda çalıntı bisikletlerin yeri sonra ordan beğendiğin birisini al bu benimdi diye ben böyle yapmıştım :)

yapacak birşey yok hayat bu :D

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

geçmiş olsun çingeneler herşeyi topluyor. mq evlatları ya bahçeteki ufacık su ızgaralarını bile çaldılar '

marka / model neydi

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    GoldenWorld bunu yazdı

hacı polise git rengini flan söyle mavi de mesela sonra seni çalıntı bisikletlerin bulunduğu yere götürüyorlar bizim burda trafik şubenin orda çalıntı bisikletlerin yeri sonra ordan beğendiğin birisini al bu benimdi diye ben böyle yapmıştım :)

Ağlayanın malı gülene yaramaz.

Benim de aynı şekil çalınımıştı. Polis zeytinliğe kamyon çekip topluca hırsızlık sonrası kaçıyorlar demişti. Gidiş o gidiş...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek
    GoldenWorld bunu yazdı

öyle yaparsan çalandan bir farkın kalmaz, uyanık seni : )

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Unut hocam onu, benimkinide apartmandan çalmışlardı.

tarihe bak hemde ;

http://www.tahribat.com/Forum-Kron-Xc-250-Disc-172969/

Bu.

Sonuç :

http://www.tahribat.com/Forum-Hirsizlari-175541/

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

Çalarlar hacılar geçen baktım netten kocaelide otogarın arkasını bir hırsız pazarı kuruluyormuş eleman resimlerini fln çekmiş envai çeşit bisiklet hepside marka adamlar ölü fiyatada vermiyorlarmış piyasayı biliyorlar. 

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
Toplam Hit: 805 Toplam Mesaj: 8