(Bit-U)Torrent Donma Sorunu
-
Bit ve U torrent fark etmiyor ikisinde de aynı sorun var son 2-3 haftadır başladı bu sorun. Torrent dosyasına çift tıklayıp açınca ya da magnet olarak başlatınca çoğu zaman donuyor zorla kapatıyorum ben de.
Ama önce programı açıp daha sonra üzerine sürükleyince ya da open diyerek açınca sorun yok.
Bit Torrent 7.9 (build 30659) [32-Bit]
U Torrent 3.4 (build 30660) [32-Bit]
-
revo uninstaller ile kaldırıp yeniden kurmayı denedin mi
-
Hazır konusu açılmışken bende bi sorunumu paylaşayım
U ve ya bit fark etmiyor programı kapadığım zaman görev yöneticisinden düşmüyor ve tekrar başlatamıyorum haliyle.5-10dk sonra kendiliğinden düşüyor.
-
eğer halledemezsen BitComet i dene oda iyidir
-
Daft bunu yazdı
hocam revoyu kurdum da 24 tane programı listeledi gerisi yok yükleniyor diyor bekliyorum öyle.. :|
Edit : tamam yükledi listeyi :)
@
xxkomandoxx1 olmadı onu deneyeceğim bakalım
pSkpt tarafından 03/Nis/14 18:25 tarihinde düzenlenmiştir -
pSkpt bunu yazdıDaft bunu yazdı
hocam revoyu kurdum da 24 tane programı listeledi gerisi yok yükleniyor diyor bekliyorum öyle.. :|
@
xxkomandoxx1 olmadı onu deneyeceğim bakalım
senin pcde yazılımsal bi sorun var o zaman. yavaşlatan bi program veya hdd'yi çok doldurdun falan.
ya da bilgisayar donanımı düşük mü ?
-
Hocam bilgisayar çok eski zaten :) sildim revo ile tekrar yükledim.
BitTorent 7.9.1 (build 30769) [32-Bit] şuan bir sorun yok gibi ama olursa bitComet'i deneyeceğim. :)
Teşekkürler.
-
Hocam qtorrent kullanabilirsin.
hem falza kasmaz hem de utoorent ile arayüzü neredeyse aynı olduğu için yabancılık çekmezsin.
-
Bu sorun bende de vardı. Ben utorrent kullanıyordum. Programın güncellemesi gelince düzeldi bende durum. Sende düzelmemesi ilginç olmuş