Bitcoin Alımı Yapmak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

Bitcoin ile bir siteden vpn ve vps alacağım daha önce bu tarz bir ödeme yapmadım bu bitcoini nasıl alırım elinde olan arkadaş varsa parayı yollayayım o bana alsın ödeme formunda bitpay.com çıkıyor masaüstüne bir program yükledim cüzdan açtım ama o cüzdana nasıl para yükleyeceğim?

bilgisi olan müridler bi anlatın hele şu işi 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

hocam eğer wallet aldıysan

https://www.bitstamp.net/

bu adresten bitcoin hesabına para aktarabilirsin. Yanlız transferden sonra 7 iş günü içerisinde yatıyor para.

Siteye üye olduktan sonra deposit sekmesinde verilen iban numarası ve diğer bilgiler ile bankandan o hesaba para yatırıyorsun. Dediğim gibi 7iş günü içinde bitstamp hesabına yattıktan sonra withdrawal deyip yatmış paranın istediğin kadarını bitcoin e çevirip wallet a yüklüyorsun.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

bitcoin fiyatı fırlamamışmıydı ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı

bitcoin fiyatı fırlamamışmıydı ?

hocam verdiğim sitede altta anlık kur bilgileri gözüküyor. Bitcoin fiyatı fırlasa bile genelde siteler mesela alınan hizmetin ücreti $30 ise ona karşılık BTC yi ayarlıyor. Bitcoin mining yapmadığın sürece ya da döviz alır gibi yüklü alım yapıp kuru takip et-sat şeklinde yapmadığın sürece kurun sana pek bir etkisi yok.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProBilisim
    ProBilisim's avatar
    Erkek

Dünyada parayı nasıl bir kaç topluluk yönetiyorsa, bitcoinide aynen 3-5 kişi yönlendiriyor. o yüzden hiç bulaşma. emeklerin boşa gider kardeş ve zarar edersin. heves bile etme.

Sana Herşeyi uzun uzun anlatabilirim ama senin yerine anlayamam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek
    ProBilisim bunu yazdı

Dünyada parayı nasıl bir kaç topluluk yönetiyorsa, bitcoinide aynen 3-5 kişi yönlendiriyor. o yüzden hiç bulaşma. emeklerin boşa gider kardeş ve zarar edersin. heves bile etme.

Keyr00t bunu yazdı

Bitcoin ile bir siteden vpn ve vps alacağım

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff of

hay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    ProBilisim bunu yazdı

What can i do sometimes?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

donanimhaberde satan biri vardi haci, mobildeyim bulamiyorum simdi

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

hala bulamadım ne zor bulunurmuş bu bitcoin arkadaş

Toplam Hit: 1231 Toplam Mesaj: 9