Bitcoin Alımı Yapmak İstiyorum
-
Bitcoin ile bir siteden vpn ve vps alacağım daha önce bu tarz bir ödeme yapmadım bu bitcoini nasıl alırım elinde olan arkadaş varsa parayı yollayayım o bana alsın ödeme formunda bitpay.com çıkıyor masaüstüne bir program yükledim cüzdan açtım ama o cüzdana nasıl para yükleyeceğim?
bilgisi olan müridler bi anlatın hele şu işi -
hocam eğer wallet aldıysan
bu adresten bitcoin hesabına para aktarabilirsin. Yanlız transferden sonra 7 iş günü içerisinde yatıyor para.
Siteye üye olduktan sonra deposit sekmesinde verilen iban numarası ve diğer bilgiler ile bankandan o hesaba para yatırıyorsun. Dediğim gibi 7iş günü içinde bitstamp hesabına yattıktan sonra withdrawal deyip yatmış paranın istediğin kadarını bitcoin e çevirip wallet a yüklüyorsun.
-
bitcoin fiyatı fırlamamışmıydı ?
-
VBDream bunu yazdı
bitcoin fiyatı fırlamamışmıydı ?
hocam verdiğim sitede altta anlık kur bilgileri gözüküyor. Bitcoin fiyatı fırlasa bile genelde siteler mesela alınan hizmetin ücreti $30 ise ona karşılık BTC yi ayarlıyor. Bitcoin mining yapmadığın sürece ya da döviz alır gibi yüklü alım yapıp kuru takip et-sat şeklinde yapmadığın sürece kurun sana pek bir etkisi yok.
-
Dünyada parayı nasıl bir kaç topluluk yönetiyorsa, bitcoinide aynen 3-5 kişi yönlendiriyor. o yüzden hiç bulaşma. emeklerin boşa gider kardeş ve zarar edersin. heves bile etme.
-
ProBilisim bunu yazdı
Dünyada parayı nasıl bir kaç topluluk yönetiyorsa, bitcoinide aynen 3-5 kişi yönlendiriyor. o yüzden hiç bulaşma. emeklerin boşa gider kardeş ve zarar edersin. heves bile etme.
Keyr00t bunu yazdıBitcoin ile bir siteden vpn ve vps alacağım
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff of
-
ProBilisim bunu yazdı
What can i do sometimes?
-
donanimhaberde satan biri vardi haci, mobildeyim bulamiyorum simdi
-
hala bulamadım ne zor bulunurmuş bu bitcoin arkadaş