Bitcoin Almak
-
kredi kartımdan yada paypaldan en basit bitcoin nasıl alabilirim yardım lütfen
-
Bir iki site biliyorumda ben almadım hocam hiç haberin olsun
-
Btcturk ile 5 haneli rakamlarla çalıştım. Ama ödeme yöntemlerinde söylediğin yollar yoktu zannedersem. Bulursan söyle hatta bizde ekmeğini yeriz :)
-
https://www.btcturk.com/ Buradan hesap aciyorsun, kendi banka hesabindan istedigin miktarda havale yapiyorsun ve bitcoinlerine kavusuyorsun. Eger istersen farkli bir bitcoin cuzdani olusturup ( cep telefonunda, tabletinde yada baska bir PC'de) oraya bitcoinlerini gonderebilirsin. Baska birine gondermek istiyorsan yada birseyler satin almak istiyorsan, onlarin adreslerine aracisiz bir sekilde gonderiyorsun.
Bitcoin yada turevleri hakkinda en dikkat etmen gereken sey, olusturdugun cuzdan gercek hayattta cebinde tasidigindan farksizdir, kaybedersen, unutursan parayi da unutman gerekir. Bu yuzden her zaman yedekle. Adresini elektronik ortamda ve bir kagida falan yazarak yedekle. Unuttugunda elinin altinda bulabilecegin birseyler olsun. Senin dedigin yontemlerle alim hakkinda bilgim yok ama gercek kisilerden yuzyuze alim yapabilirsin, https://localbitcoins.com/
Kolay gelsin
alexelebek tarafından 07/Nis/16 22:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Kredi karti da paypal da = carding. Iyi niyetli de olsan kolay kolay bitcoin alamazsin bunlarla ikametgah falan isterler :)
-
Tr de kredi kartı ile satan görmedim varsa link almak isterim,
-
-
Vac bunu yazdı
bynogame den alabiliyormusuz kartla btc beyler
Bu kategorideki ürünleri
Mobil Ödeme, TTNET, Gittigidiyor Bakiyesi, Paymentwall, G2A, Paypal, Sonteklif, ByNoGame Hediye Kartı, ipara ve PayPal ödemeleri ile SATIN ALAMAZSINIZ -
Okpay'e kredi kartı ile transfer yapıp, BTC-e üzerinden OKpay ile alabilirsin. OKPay hesabına verification isteyebilir, onu beklemen uzun sürebilir. Liqpay de deneyebilirsin.
BTC-e yeni yöntemler eklemiş olabilir, kontrol etmende fayda var.
Paypal ile bana para gönderebilirsin, ben de sana BTC atabilirim, komisyon alırım, oranlarımı hesaplamadım ciddiysen bakarız.
MaviEkran tarafından 14/Nis/16 16:55 tarihinde düzenlenmiştir -
alicem bunu yazdıVac bunu yazdı
bynogame den alabiliyormusuz kartla btc beyler
Bu kategorideki ürünleri
Mobil Ödeme, TTNET, Gittigidiyor Bakiyesi, Paymentwall, G2A, Paypal, Sonteklif, ByNoGame Hediye Kartı, ipara ve PayPal ödemeleri ile SATIN ALAMAZSINIZ kredi kartıyla aldım hocam o siteden..