Bitcoin Madenciliği ?
-
Arkadaşlat bir forumda biri konusunu açmış dakikada 10 kuruş günde 15 lira felan kazanıyorsunuz diyor
Bu sistemler hakkında düşünceleriniz nedir ?
Ellemi yapıcaz yoksa programı kur kassın sistemi mi ?
Site bu site girişinde
0.0000004 BTC/dakika
0.0006 günde BTC yazıyor
günde 15ayda 450 eder eğer programı açık tutmazsa marifet açarız vps kurar geçeriz bu konuda bilgisi olanlar varsa cevaplarsa sevinirim
iş yapıyorsa forumda kasalım parayı
-
1-2 sene once olaydı olurdu minig işide şimdilerde botnetin yoksa pek bişey olacağı yok alternatif coinleri mining etmek daha rahat hem bi kere il 20 ye girmişse zaten onun bi geleceği vardır güvenmiyorsanda orda mine eder litecoine alırsın olur biter
-
Hakikaten nasıl oluyor bu coin mining ?
-
https://www.youtube.com/watch?v=IQrdsSQF-aU
yalan oldu bu işler
-
Kariosun diğer versiyonları işte. Sistem hep aynı!
-
Bu kadar saçma sistem olabilir mi?
5 BTC yatırıyorum sözde günlük 1 BTC çekiyorum.
(İnanan arkadaşa bundan sonraki sözlerim) 1 BTC'nin fiyatından haberdar mısın? 3800 TL dolaylarında şu an. Senede 1 387 000 TL yapar. 19 000 TL'lik yatırım ile 1 387 000 TL alabileceğini düşünüyorsan sen evde uzay mekiğide yaparsın arkadaşım.
-
PcK0 bunu yazdı
(İnanan arkadaşa bundan sonraki sözlerim) 1 BTC'nin fiyatından haberdar mısın? 3800 TL dolaylarında şu an. Senede 1 387 000 TL yapar. 19 000 TL'lik yatırım ile 1 387 000 TL alabileceğini düşünüyorsan sen evde uzay mekiğide yaparsın arkadaşım.
bi arkadaşımda mining makinası var elektrik işini bedavaya getirmiş hayvan kamu kurumda odasında.. aylık basıyor btc'yi
-
ByTechno bunu yazdıPcK0 bunu yazdı
bi arkadaşımda mining makinası var elektrik işini bedavaya getirmiş hayvan kamu kurumda odasında.. aylık basıyor btc'yi
Devleti dolandırmanın, haksız kazancın kılıflı versiyonu.
-
alternatif piyada geçen coin türleri ve nasıl mining edecegimizi bilen varsa anlatsın 2 pc var evde sürekli açık bırakabiliriz sorun olmaz. ne gelirse kardır.
-
neymiş mining edeceklermiş. Alternatif para kasacaklarmış.
Önce antminere bakın. Paranız ve sermayeniz varsa antmiser S9 alın. Kasın kasabildiğiniz kadar. Elektirik Faturası Kol gibi. Elektiriği Bedavaya getirebiliyorsanız ki bu size kalmış madencliğe girin.
ama alternatif elektiriğiniz yoksa bu işlerden yeteri kadar anlamıyorsanız arkadada 5 kuruş paranız yoksa günü kurtarmaya bakın. -
Dolasirken rasladim isine yariyan olur diye paylasiyorum;
Github uyeligi ile giris yaparak 2 saatlik vps ucretsiz kiralaniyor, bu iki saat icerisinde mining yapabiliyorsunuz ;)
yada vps'i istediginiz baska herhangi bir is icin kullanabilirsiniz
http://www.cryptosmile.com/2016/03/setup-ssh-dply-for-mining-on-minergate.html
hellboy4tr tarafından 22/Haz/17 04:08 tarihinde düzenlenmiştir