folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bitcoin'in Olayı Ne

Bitcoin'in Olayı Ne

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

Forumlarda görüyorum adamlar kolaylıkla iyi paralar kazanıyor. Nasıl oluyor mantığını anlatında bizde 3 kuruşa sürünmeyelim kazanalım aklı paraya çevirebilecek bir sistemse... Forumdan incelediğim kadarıyla en büyük merak konum : bitcoin paraya çevrilebiliyor mu? sadece alışveriş ile oluyorsa işime yaramaz. Poker sitelerine yatırsak sonra para olarak çeksek mümkün mü?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HashiramaSenju
    HashiramaSenju's avatar
    Erkek

kendi sisteminde zaten btc'yi sana para olarak ödüyor. ama öyle anlatıldığı gibi ortalıkta gezen virüslü programlarla (1 ayda 10000 tl kazandım) tarzı haberler yalan hocam.

standart bir pc ile üretilen btc elektrik parasını karşılamıyor diye biliyorum.

Ninjaların Tanrısı...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek

o işler artık eskisi gibi değil hocam coingeneration bile artık ödemelerini yapmıyor yapamıyor forumlarda şikayet konuları kaynıyo

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Solo-Bitcoin-Ve-Altcoinler-194165/

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
Toplam Hit: 620 Toplam Mesaj: 4