Biten Aşklara...
-
Aşk biter...alırsın kağıdı kalemi eline ve başlarsın yazmaya.bu limandaki zamanın dolmuştur.yelkenlerini şişirip engin denizlere açılmanın vakti gelmiştir artık.bir özgürlük çağrısı gibi gelir başkalarına bu durum.ama sen bilirsin ki,nice fırtına seni beklemektedir.bu yüzden o limanı terk etmek istemezsin.
gururlusundur,istenmediğin yerde durmazsın.ağzından 'evet,bence de bitmeliydi bu aşk' sözcükleri çıkar ama buna sen bile inanamazsın.gururun oyun oynamaya başlar sana.önce 'belki biraz zaman vermeliyiz birbirimize'diyerek gururunu ucundan köşesinden yemeye başlarsın.öyle bir an gelir ki,'ne olur ayrılmayalım' demeye kadar vardırırsın.bu sözleri nasıl söylediğine inanamazsın...
hayat devam ediyordur ama bir şey hep yarım,hep eksiktir.yüreğin asla eskisi gibi atmayacaktır.başka aşklar hatta aptalca sözler uğruna yapılan evlilikler seni kandırmayacaktır.DELİKANLI,ERKEK,Adam gibi adam olmamakla suçlanırsın.yine uykusuz geçen gecelerin koynunda bulursun kendini.Ne bir adım ileri nede bir adım geri atabilecek durumdasındır.olduğun yerde sayman seni hep kahreder.Ama ne yazık ki kimle beraber olursan ol onu her zaman hatırlayacaksındır.yıllar sonra bile olsa bir gün sana 'gel' dese nerde ve kiminle olduğuna bakmadan ona koşacaksındır.kahredici bir gerçektir bu.bu gerçeği bilmek çok daha acı vericidir.katlanırsın çünkü acı senin kardeşindir.
o kim bilir kimle,hangi mutlu hayatın içinde yeni aşkının tadını çıkartmak düşüncesine kapılmaya başlamıştır belkide.bunu da bilirsin.
Bilirsin ama....AYRILAMAZSIN.... -
teşekkürler güzel yazmışsın.
Yarama bastın dayı ya :( -
SağLam Bi Yazı, Sanamı Ait Bu Hacı?
-
baba ben ne yapsam ozaman ilişkim iyi gidiyo ama son 1aydır kız arkadasım hiç sabretmiyo alttan almıyo direk kavga ediyoruz sonra düzgün bi şekilde sakin sakin konusarak birbirimize sarılıyoruz ama hemen hemen hergün ciddi bi şekilde kavga ediyoruz eskisi kadar iyi değiliz muhabbetlerimiz falan olmuyo göz göre göre bitiyoruz ama birbirimizi sevmiyoda değiliz sizce ben şimdi ne yapayım
-
Güzel yazı, sağolasın kardeş..
Sözler yine gitmesi gereken yeri buldu ve birer birer çöktüler oraya.. -
şişrdiniz amk hergün aşk hergün aşk..
-
turuncu bunu yazdı:
------------------------
baba ben ne yapsam ozaman ilişkim iyi gidiyo ama son 1aydır kız arkadasım hiç sabretmiyo alttan almıyo direk kavga ediyoruz sonra düzgün bi şekilde sakin sakin konusarak birbirimize sarılıyoruz ama hemen hemen hergün ciddi bi şekilde kavga ediyoruz eskisi kadar iyi değiliz muhabbetlerimiz falan olmuyo göz göre göre bitiyoruz ama birbirimizi sevmiyoda değiliz sizce ben şimdi ne yapayım
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eğer kızarkadaşın bunu alışkanlık haline getirdiyse değiştirebilirsin derim.Ama yarattığı polemikler onun huyuysa way haline.Bana sorarsan belli bi süre elinden gelebildiğince alttan almayı dene derim.Tabi bunu yaparken onada bu alttan alma olayını ona göster.Zamanı gelincede sen ondan beklersin aynı şeyi.Tabi alttan al derkende bu süreyi fazla uzatma sakın.Yoksa yandı gülüm keten helva hesabına döner:)