Bitirme Tezi ?
-
Makine müh son sınıftayım bitirme tezi aldık ama kaynak bulmak sıkıntı konu :
" Plakalı tip bir ısı değiştiricisinin boyut ve ısıl analizinin belirlenmesi "
bu konuyla ilgili döküman konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır inşallah -
hocam meraba bende makine son sınıf öğrencisiyim bitrme ödevi yapmam gerek fakat daha konu belirlemedim senin konuuu beraber araştııp yapsak nasıl olur ?
-
hector611990 bunu yazdı
bu konuyla ilgili döküman konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır inşallahHocam olaya pek hakim degilim ama dokuman yoksa makineyi kendin inceleyerek ayrintili dokumanlar olustur kuplananlardan tavsiye al ama her yonuylede incele kullanim alanlarinin ayrintisindan imalatina kadar
-
Hocam içine bakmadım ama yardımı dokunabilir belki. MEGEP' ten :)
-
belki buradan birşekilde yararlanabilirsin :) üyelik açman gerekiyor bu arada :)
-
SeyhSamil bunu yazdıhector611990 bunu yazdı
bu konuyla ilgili döküman konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır inşallahHocam olaya pek hakim degilim ama dokuman yoksa makineyi kendin inceleyerek ayrintili dokumanlar olustur kuplananlardan tavsiye al ama her yonuylede incele kullanim alanlarinin ayrintisindan imalatina kadar
uygulama yok hocam sadece tez hazırlanacak işte literatür araştırması boyut analizi genel kullanılan formuller falan 40 - 50 sayfalık tez olacak
-
linklerin faydası oldu arkadaşlar eyvallah sağolun
ortak yapıma gelince senden bi proje olarak ne isteniyor uygulama somut herhangi birşey v.s
-
Darkparadise bunu yazdı
belki buradan birşekilde yararlanabilirsin :) üyelik açman gerekiyor bu arada :)
üyelik istiyor oda sıkıntı öğrenci olarak olamıyorum herhalde anlayamadım yani hocam
-
ortak yapmayın hocaya söylerim ha :p
-
kaanstain bunu yazdı
ortak yapmayın hocaya söylerim ha :p
giren çıkan hep öğrenciye zaten hacı bide sen yapma :)