Bitlis Ve Şırnak’Da 3 Asker Ve 1 Korucu Şehit
-
Şırnak’ta terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarda iki asker ve bir korucu şehit oldu.Bitlis’te de, teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu bir asker şehit düştü.
Doğan Haber Ajansı’nın aktardığına göre, Şırnak’ın Küpeli dağında, teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.
Çatışma sırasında bir asker ve bir korucu şehit oldu. Şırnak’ın Bestler Dereler bölgesinde terör örgütüne yönelik operasyonlar sürüyor.
Dün gündüz saatlerinde 4 askerin yaralandığı bölgede, akşam saatlerinde yine çatışma çıktı.
Çatışmada bir jandarma uzman çavuş şehit oldu. Bir şehit haberi de, Bitlis’ten geldi. Çeltikli kırsalında arama faaliyetleri sırasında, terör örgütü PKK’nın döşediği mayına basan 1 asker şehit oldu. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.
Aynı bölgede dün de, mayına basan Asteğmen Sertaç Uzun ile Uzman Çavuş Hakan Han şehit olmuştu.
----------------------------------------------------------------------------
Ne zamana kadar gidecek böyle daha kaç şehit vereceğiz? Yarın öbürgün bizde askere gidince belki bizde düşeceğiz.Hala boyun eğsinler bu köpeklere.Değersiz ermeni iti için ayağa kalkan Türkiye bu konuda sessiz kalıyor.Bu yönetimle acıdır ki bunlar son şehitlerimiz olmayacak. -
aLLah CezaLarını Versin!! ŞerefsizLer! Ne Günahı Vardı OnLarın, KimbiLir AiLeLeri Ne Durumdadır :( aLLah Sabır Versin
-
şehitler ölmez.ölen sadece bedendir.
-
allah ailerine sabır versin
-
Allah rahmet eylesin.onlara da lanet olsun.
ne yazık ki halen aramızda geziniyorlar.bu yazılarımızı da okuyanlar vardır elbet. kıs kıs gülüyorlardır dümbükler.
bu yazıyı okuyan o piçlere sesleniyorum. sizin ben..... anladınız siz onu anladınız.
bunun öbür tarafıda var,şehit analarının o piçlerin yakalarından düşmemeleri dileğimle.
-
Allah rahmet eylesin... :(
-
kabirleri nur olsun mekanları cennet olsun 20 bin kişi katılmış mitinge
-
"Onlar Ölü Değildir. Onlar Rabb'leri Katında Diridirler." ALLAHÜ EKBEEER !! askerlik zamanım gelse direkt komandoluğu istiyecem. küçüklüğümden beri bu fikrim değişmedi/değişmeyecek
-
az önce okudum çok üzüldüm
ingöl'ün Yayladere kırsalında, güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada, 3 asker şehit oldu. Tunceli'de ise 4 terörist ölü olarak ele geçirildi.
-
Evet yawf. bende az önce okudum haberi çok üzüldüm. Bugün de ha bire helikopterler kalkıyordu askeriyeden. demek operasyon varmış.. Rabbim mekanlarını Cennet eylesin.. :((
Toplam Hit: 1339 Toplam Mesaj: 10