folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bitlis Ve Şırnak’Da 3 Asker Ve 1 Korucu Şehit

Bitlis Ve Şırnak’Da 3 Asker Ve 1 Korucu Şehit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Şırnak’ta terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarda iki asker ve bir korucu şehit oldu.Bitlis’te de, teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu bir asker şehit düştü.

Doğan Haber Ajansı’nın aktardığına göre, Şırnak’ın Küpeli dağında, teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

Çatışma sırasında bir asker ve bir korucu şehit oldu. Şırnak’ın Bestler Dereler bölgesinde terör örgütüne yönelik operasyonlar sürüyor.

Dün gündüz saatlerinde 4 askerin yaralandığı bölgede, akşam saatlerinde yine çatışma çıktı.

Çatışmada bir jandarma uzman çavuş şehit oldu. Bir şehit haberi de, Bitlis’ten geldi. Çeltikli kırsalında arama faaliyetleri sırasında, terör örgütü PKK’nın döşediği mayına basan 1 asker şehit oldu. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Aynı bölgede dün de, mayına basan Asteğmen Sertaç Uzun ile Uzman Çavuş Hakan Han şehit olmuştu.
    ----------------------------------------------------------------------------

Ne zamana kadar gidecek böyle daha kaç şehit vereceğiz? Yarın öbürgün bizde askere gidince belki bizde düşeceğiz.Hala boyun eğsinler bu köpeklere.Değersiz ermeni iti için ayağa kalkan Türkiye bu konuda sessiz kalıyor.Bu yönetimle acıdır ki bunlar son şehitlerimiz olmayacak.

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    aLLah CezaLarını Versin!! ŞerefsizLer! Ne Günahı Vardı OnLarın, KimbiLir AiLeLeri Ne Durumdadır :( aLLah Sabır Versin

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    şehitler ölmez.ölen sadece bedendir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    allah ailerine sabır versin

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin.onlara da lanet olsun.

ne yazık ki halen aramızda geziniyorlar.bu yazılarımızı da okuyanlar vardır elbet. kıs kıs gülüyorlardır dümbükler.

bu yazıyı okuyan o piçlere sesleniyorum. sizin ben..... anladınız siz onu anladınız.

bunun öbür tarafıda var,şehit analarının o piçlerin yakalarından düşmemeleri dileğimle.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek
    Allah rahmet eylesin... :(

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    kabirleri nur olsun mekanları cennet olsun 20 bin kişi katılmış mitinge

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    "Onlar Ölü Değildir. Onlar Rabb'leri Katında Diridirler." ALLAHÜ EKBEEER !! askerlik zamanım gelse direkt komandoluğu istiyecem. küçüklüğümden beri bu fikrim değişmedi/değişmeyecek

sanılanın aksine...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

az önce okudum çok üzüldüm

ingöl'ün Yayladere kırsalında, güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada, 3 asker şehit oldu. Tunceli'de ise 4 terörist ölü olarak ele geçirildi.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    miRkuT
    miRkuT's avatar
    Erkek
    Evet yawf. bende az önce okudum haberi çok üzüldüm. Bugün de ha bire helikopterler kalkıyordu askeriyeden. demek operasyon varmış.. Rabbim mekanlarını Cennet eylesin.. :((

Bildiği kadarıyla adalet eden, bilmediği kadarıyla zulmeder...!
Toplam Hit: 1339 Toplam Mesaj: 10