folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Bitmetv Davetiyesi Aranıyor? [Ücreti İle]

Bitmetv Davetiyesi Aranıyor? [Ücreti İle]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Bitmetv davetiyesi arıyorum. Davetiye vermek isteyen olursa pm yolu ile iletişime geçerse sevinirim.

Ücreti ile satın alacağım. Ödeme pp

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezoo
    sezoo's avatar
    Erkek

pm attım.

Dövme Yapılır Mekan ANTALYA-ALANYA
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Para ile davetiye alma torrent siteleri arasında hiç hoş karşılanmaz. Adamlar bile böyle bir kar amacı gütmezken böyle şeylerin olması durumunda tespit ederlerse tüm üye olduğunuz trackerlardan banı yersiniz. Mesela bitmetv de geniş bir türk ip aralığı banlıydı. Gittim irclerine. Admine dedim benim ip banı aç. Ben başka yerlerden davetiye bulurum. Adam sağolsun hem banı açtı, hem de siteye davet etti. Adamlar sürekli kontrol ediyorlar. Hakkınızda ulaşamayacak bilgi yok onlar. En yakın zamanda yakalanmanız dileklerimle.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

sonunda buldun mu seni geçen elemanın nerden torrent çektiğini :))

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:
    -----------------------------

Para ile davetiye alma torrent siteleri arasında hiç hoş karşılanmaz. Adamlar bile böyle bir kar amacı gütmezken böyle şeylerin olması durumunda tespit ederlerse tüm üye olduğunuz trackerlardan banı yersiniz. Mesela bitmetv de geniş bir türk ip aralığı banlıydı. Gittim irclerine. Admine dedim benim ip banı aç. Ben başka yerlerden davetiye bulurum. Adam sağolsun hem banı açtı, hem de siteye davet etti. Adamlar sürekli kontrol ediyorlar. Hakkınızda ulaşamayacak bilgi yok onlar. En yakın zamanda yakalanmanız dileklerimle.

Torrentci arkadasta geldi :) hocam öyle beddua edilir mi ya :) bizde isteriz upload etmeyi ama olmuyo :(

yani illaki vps felan mi alalim..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:

Yok ya bulamadım :) zaten bitmeden vazgeçtim, sezgin ile görüştük, şimdilik tl ye devam.

diamonique bunu yazdı:

Hocam ip adresi ingiltere gözükecek, zaten vazgeçtim bit gibi yerden :) şaka bir yana, bazı şeyleri görünce sezgin arkadaşımızdan yuh dedim yani olaylara. Bu eleman ile aramda 1 2 dk farkı daimi devam edecek gibi. :) Bekle beni japonya dermişim hahaha

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezoo
    sezoo's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:

Hehe :) hacım onu geçen adamda büyük ihtimal ya 10gbt lik dedicated server var veya FTN SCC olmassa TV sitelerinden birini kullanıyordur. torrentleech ile zaten onu geçmesi imkansız :D TL yeni çıkanları en son veren site denilebilir ama yinede TLnin arşivi geniş.

Dövme Yapılır Mekan ANTALYA-ALANYA
Toplam Hit: 931 Toplam Mesaj: 7