Bittiğim An !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

herkezin başından illa böyle olaylar geçmiştir... paylaşmak isteyen anlatsın ben başlıyorum...

lise ye yeni başlamıştık hava sıcaktı.okula dogru yavas yavas geliyorduk ama ceketler omuzlarda asılı arkadasların elinde sigara falan gayet normal normal gidiyoruz...okula geldik okulunda girişinde ufak tefek bi adam tip bişi üstünde önlügüyle orda duran süpürgeleri falan düzeltiyolar bizi görünce birden kendini böle bi artistlik aldı falan sandık nesse bize bagardı gencler hayrola nereye giriyorsunuz böyle falan ben onu öle hademe falan sandım :D dedim dayıı sen bak işine süpürcen mi ne yapcan falan derken adam siz benim kim oldugumu bilmiyosunuz galba dedi bizim arkadaslar elinde sigara tby kimmişsin sen falan öle güldük ... adam dedi sizz gelin bakim buraya falan neyse adam önden gidiyo bizde arkada böle bi grup ilerliyoz ama kahkahalar falan he he bizi müdüre götürüyo falan die ... neyse okula girdik müdür odasının kapısını actı ... bizde içeri girdik ama dayı hala önlüklerle içeri girince odada kimse yoktu arkadaslardan biri dedi dayı müdür daga gelmemiş galba dedi adam ama sinriden pancar gibi olmuşş şimdi sizi mikicem der gibiydi . bir hareketle önlügünü cıkarttırı askıya astı ve müdür koltuguna kendini salı verdi ... şimdi anlatın derdinizi dedi .... Tby  ben içimden öyle bir sövüyorum ki bi yandan da kara kara eyvahh yandıkkk  diyorum bittigim an bu andır :D

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d0uk4n
    d0uk4n's avatar
    Erkek

puhahah :D süper ya :D:D

ee devamı nası oldu peki anlatsana :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    bence o senin bittiğin an değil yarrağı yediğin andır :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:
    -----------------------------
    bence o senin bittiğin an değil yarrağı yediğin andır :D
    -----------------------------

harbiden arada çok fark var hee; bence de bittiğin an değil yarrağı yediğin an imiş =) 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    sonra müdür totoş mu çıktı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    hayir o mudur aslinda leonidasdi (300 spartalidaki adam) :D:D:D

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek
    bizim okulda çınar agacları var :D amk agaclarıda hep yaprakları dökülüo 2   3 gün okul bahcesini süpürdük yoksa ailelerin haberi olucaktı .... o daa kötü :D

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    öle hiç müdüre gitme anım olmadı uslu bi kişiliğimdir ancakk geçen yıl kızların soyunma odasında cin çaırıoduk bedenci geldi bayan bide a.q tuttu yürü müdüre heheh bak yine aklıma geldi nihaha sonra aşklarım kızlar durdurmuştu hojayı ama çok sinirliydi yaww korkmuştum a.q. bide küfürbazımdır biraz, her lafa küfür sıkıştırırım. bazen hojalarda duyuyo napcam bilmiom. levent hojanın yanında kıza orospu dedim gülmüştük hala gülüyoruz :) söylemeden edemiyecem okulda sigarasızlıktan ölecekmiş gibi her tenefüs 3. katın merdiveninde Mehmet Erdoğdu ne zaman yakalayacak korkusuyla sigara içenler ve aynı katta bulunan resim atölyesinde Özlem hojanın sıktığı oda parfümü hehe çok hoşuma gidio

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
Toplam Hit: 1132 Toplam Mesaj: 8