Bittürk Üye Alımı Açıldı
-
-
Uzgunum, Kullandiginiz IP Adresi Baska Bir Hesap Tarafindan Kullanilmaktadir, Hatali Oldugunu Dusunuyorsaniz Bizimle Iletisim Kurunuz!
bu ne hafız ? -
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------
Uzgunum, Kullandiginiz IP Adresi Baska Bir Hesap Tarafindan Kullanilmaktadir, Hatali Oldugunu Dusunuyorsaniz Bizimle Iletisim Kurunuz!
bu ne hafız ?
----------------------------- -
Daniel-Koo bunu yazdı:
bu ne hafız ?
-----------------------------Proxyden üye ol. Ben de üyelik almadığım halde bu hata çıkıyordu türk torrent sitelerinde. Dandik işte yapacak birşey yok. proxy için ktunnel.com vtunnel.com
-
su torrent sitelerini anlamıyorum neden kullanıcı adı için bize eziyet cektiriolar alt tarafı 4 5 karakter yazıcam burnumdan geldi protesto ediyorum ! :@
-
Bu site çok iyi değil bende zaten vardı bunun üyeliği.
-
lan para kazanıcaz die sitenin içine etmişler bea :S ben öle apragözlülük görmedim arkadaş üyelere bile açılır pencere gönderior.
-
Üye alımı tekrar açılmış : http://www.bitturk.net/signup.php?agree=yes&invitehash=
-
Hazır torrentten konu acılmısken bende torrent için port acacam ama sabahtan bellli fıtık oldum acamıorm zyxel modem markası kimse yardımcı olmazmı acaba yaaaa :S:SS::S ????
-
edit çift mesaj
-
adigestorm bunu yazdı:
BrighStar bunu yazdı:
Hazır torrentten konu acılmısken bende torrent için port acacam ama sabahtan bellli fıtık oldum acamıorm zyxel modem markası kimse yardımcı olmazmı acaba yaaaa :S:SS::S ????