Bitürlü Harç Yatıramamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

3ünden beri bankaya gidiyorum bana yüklenmemiş bugün yatıramazsın diyorlar cuma günü kayıtvar ben bunu nezaman yatırıcam bir yanlışlık olmuş olmasın eylülün 3ü harç yatırma işlemleri başladı diye biliyorum

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Öğrenci işleri ? bilgi işlem ? mali kayıt bürosu ? telefon ?

iLLuMiNaTi tarafından 05/Eyl/12 13:42 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

kayıtlar zamanında üniversitelerde bankalar küçük standatlar açılıyor ve oradan yatırabiliyorsun. olmadı o şekilde de yapabilrisin.. öğrenci işlerini arayıp sormak en mantıklısı.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Hocam sen sen ol kayıt işlemleri ile harç yatırmayı aynı güne bırakma.Rezilliğin bini bir para olur da takılır peşine hayatından bezersin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cerololo
    Cerololo's avatar
    Erkek

hocam ikinci öğretimsen yatırabilirsin ama ikinci öğretim değilsen harçlar kalktı o yuzden yatırılmıyordur.

Çapayı bırakırıp eve dönmek gibi seviyorum seni.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

ya sen iyisin arkadaş, askerlik şubesine gelmesi gerekiyor demişler kaydım gerçekleşmiyor, askerlik şubesine gidiyorum, okuldan ekc2 getir diyor, okuldan ekc2 getiriyorum 2006 yılında neredeydin bunu kabul edemem deyip beni geri gönderiyor, diploma aslı yok çünkü dün mezun oldum, ve tüm bunlar sarıyer-avcılar bakırköyde geçiyor, bugün 9 saat yollarda geçti, kaydımı yaptıramazsam dağa çıkıp pkkya katılcam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evet arkadaşlar kayıtlar yarın ben hala harç yatıramıyorum ne işlan bu böyle

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı

evet arkadaşlar kayıtlar yarın ben hala harç yatıramıyorum ne işlan bu böyle

başka bir sorun olabilir okulu ara. olmadı git.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocalar eve gelim bugün manyak oldum ama sonunda işim bitti

Toplam Hit: 963 Toplam Mesaj: 9