Biyoloji - Campbell Kitabı Almak İstiyorum
-
Hocalar, seneye tekrardan üniversite sınavı için hazırlanıyorum. İnternette baktım, genelde herkes biyoloji için en iyi kaynağın bu campbell kitabı olduğunu söylemişler.
Ancak ürün pahalı. En ucuz bulduğum 104 lira. Bende belki tarikatta elinde olan ve kullanmayan varsa 2. el alabilirim diye konu açtım.

-
üni sınavı için kanımca ağır gelir hocam, çok detaylıdır bu kitap gereksizdir diye düşünüyorum.
ugur0 tarafından 25/Tem/14 15:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam bu derece ağır kitaba çalışabildiğine inandıysan palmelerin 1-2-3-4 konu anlatımlarını ayrı ayrı al daha ucuza gelir hem hem de tam üniye hazırlanırsın. Ama bu kitap akademik bilgi içeriyor anlatımımdan da birşey anlamazsın. Biyolojiden ders aldığım hocamda vardı. Adam gece gündüz okuyordu hep ki unutmasın diye. Pekçok yerde de burda detay bilgi vermiş ama anlamamız mümkün değildir diye geçiyordu anlatırken.
-
valla bende çok güzel anlatıyor herşeyi anlıyorsunuz diye gördüm o yüzden almaya çalışıyorum :D
nasıl yapsakki hocalar biyolojiyi :D
-
kimden duydun bilmiyorum ama kitap içeriği evet cok güzeldir resimli fln insanın hoşuna gidiyor cidden. ama biraz yazı kısmına fln baktınmı cidden zorlar üni sınavı için hele. bende botanik kitabı var buna yakın ordan biliyorum. bu kitaptanda kütüphanede vardı az biraz bakmıştım hani fark yoktu aynı seviyedelerdi o yüzden diyorumki bunla zamanını harcama^^
ugur0 tarafından 25/Tem/14 15:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam biz üniversitede kullanıyoruz bu kitabı. Sınava hazırlanmak için ağır kaçar. Palme'nin konu anlatımlı, soru çözümlü falan setleri var. Onlara bak.
-
mRBerkay bunu yazdı
valla bende çok güzel anlatıyor herşeyi anlıyorsunuz diye gördüm o yüzden almaya çalışıyorum :D
nasıl yapsakki hocalar biyolojiyi :D
Palme a b yi al sürekli köpek gibi oku başka oluru yok :D kempıl cidden çok detay ve akademik
-
tamam öyleyse palme a, b ye bakayım :)
-
pdf olsada baksak. çiçek falan gibimi bütün biyoloji konularınımı kapsıyor. hiç duymadım