Biyoteknoloji Ve Genetik Mühendisliği
-
Biyoteknoloji ve Genetik Mühendisliği hakkında düzgün bilgi alabileceğim bir site varmıçGoogle amcaya sordu mama ek iç açıcı şeyler bulamdım :D
-
Bana sorabilirsin, ODTÜ genetikte okuyorum (:
-
moleküler biyoloji ve genetik dersen onda yardımcı olabilirim :D
-
Tek bildigim; Biyoteknoloji okuyan bir arkadasim vardi, cok zor lan bu deyip Cevre Biyolojisi'ne gecti.
-
kendimden örnek vermiyim genetikçi olmak istemişimdir herzaman ancak inşaat okudum, benim zamanında 7 yıl tıp bitirip üzerine masterı genetik üzerine yapıyorduk ve bu masterin seneligi 120bin dolar civarındaydı 3 sene sürüyordu. şuanda durum nasıl bilemiyorum
-
okul fılan okumayacagım :D
odev olarak bu konularla ılglı bır web sıtesı hazırlamam gerekıyorda ıcerık hakkında bılgı almak ıcın sordum :D
-
hey allahım :D heyecan yaptım ben de alt dönem geliyor diye :D
O zaman şu linkleri kullanabilirsin,öğrenciler için bilgiler, dersler, araştırmalar tarzı altbaşlıkları var, odtününki ne yazık ki ingilizce:
Ayrıca bir dostumun blogu var, altlara doğru indiğinde moleküler biyoloji ve genetikle ilgili yazılarına ulaşacaksın.
http://zephyrusblogus.tumblr.com/
Bir de çok yapılan bir yanlışlıkla ilgili uyarayım, Türkiye'de ve dünyanın hiçbir yerinde Genetik Mühendisliği adında bir lisans programı yoktur, programın asıl adı Moleküler Biyoloji ve Genetik'tir. İlle gen mühendisliği olacak onun adı deniyorsa Gene and Tissue Engineering temalı lisansüstü programları vardır dünyanın birkaç yerinde.
Öyle işte.
Onun dışında sorun falan varsa yanıtlamaktan memnuniyet duyarım (:
-
izzmarit bunu yazdı:
-----------------------------hey allahım :D heyecan yaptım ben de alt dönem geliyor diye :D
O zaman şu linkleri kullanabilirsin,öğrenciler için bilgiler, dersler, araştırmalar tarzı altbaşlıkları var, odtününki ne yazık ki ingilizce:
Ayrıca bir dostumun blogu var, altlara doğru indiğinde moleküler biyoloji ve genetikle ilgili yazılarına ulaşacaksın.
http://zephyrusblogus.tumblr.com/
Bir de çok yapılan bir yanlışlıkla ilgili uyarayım, Türkiye'de ve dünyanın hiçbir yerinde Genetik Mühendisliği adında bir lisans programı yoktur, programın asıl adı Moleküler Biyoloji ve Genetik'tir. İlle gen mühendisliği olacak onun adı deniyorsa Gene and Tissue Engineering temalı lisansüstü programları vardır dünyanın birkaç yerinde.
Öyle işte.
Onun dışında sorun falan varsa yanıtlamaktan memnuniyet duyarım (:
-----------------------------ahaha ben degılde bı arkadasım gelıyo onumuzdekı sene adam kımya ile ilgili bi bolum kazandı gıtmedı illede genetik olucak diye :D ama bende bilgisayar muhendıslıgı bolumune gelırım :D