Biz Kavuşursak Biteriz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

KAVUŞURSAK BİTERİZ BİZ
    Biz mutlu sonlar katiliyiz, sevgiyle bakan gözleri kör ederiz.
    Herkesin bildiği bir aşk, herkesin attığı bir imza
    Herkes gibi değiliz biz
    Belki biraz serseri, belki biraz deliyiz
    Ama kavuşursak biteriz biz

Pervane böceğinin mum alevine sevdası
    Ateş böceğinin suskunluğuyuz biz
    Yanar ama su içmeyiz, etrafında döner alevle dans ederiz.
    Bize kimseden zarar gelmez
    Biz zararı ancak kendi kendimize veririz.
    Severiz, özleriz, aşktan ölsek kimseye söylemeyiz.
    Biz artık biz değiliz. . .

Ruhlar kavuşur ve konuşur gökyüzünde bir yerde
    Ama bedenen kavuşursak biteriz biz
    Melekler bize ağlar, biz halimize güleriz
    Onu bilir onu söyleriz, kavuşursak biteriz biz

İki sınır ülkenin dikenli telleriyiz
    Dokunursak kanar ellerimiz
    Kimselere söylemez gizli gizli severiz biz
    Sevda iki kişinin birbirine aşkı değil artık. . .

Her aşk her ağızda sakız
    Birbirimize aslında her aşktan daha yakınız
    Her gece aynı mehtapta buluşur
    Yağmur yağarsa çıkar, aynı yağmur altında ıslanırız
    Bu aşkı ancak biz biliriz
    Biz belki ayrıyız ama,
    Her gün aynı geceyi sabahlarız
    Kavuşursak biteriz biz ve sevişemeyiz. . .

Bir aşk var bizi biz yapan biz herkes gibi değiliz
    İstediğimiz zaman gelip istediğimizde gidemeyiz
    Kahve içip, gülüp, konuşup, baş başa yemek yiyemeyiz
    Ne bir filmdeki mutlu son, ne de göz yumulacak kaçamak değiliz
    Biz sadece özlemle severiz, ve kavuşursak biteriz biz

Melekler bize ağlar, biz artık biz değiliz
    Ruhlar kavuşur ve konuşur gökyüzünde bir yerde
    Ama bedenen kavuşursak biteriz biz
    İki sınır ülkenin dikenli telleriyiz
    Dokunursak kanar ellerimiz
    Kimselere söylemez gizli gizli severiz biz
    Kavuşursak biteriz biz. . .

Bir kor var içimizde yanan, onu küllendiremeyiz,
    Görüşemeyiz, Konuşamayız
    Kimseye hissettirmeden bir birimizi severiz
    Sadece uzaktan uzağa. . .
    Kavuşursak biteriz biz. . .

Biraz düzelttim. Kusura bakmazsın umarım.

Sword Of Darkness

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ezberlemiştim bu şiiri.Ve ezbere yazdım.Eksiklerim varsa mazur görün.Aklımda kaldığı kadar yazdım.Bu şiir benim için çok önemli idi..! Uğur Arslan'a ait bir şiirdir.Güzel bir şiir Değil'mi arkadaşlar ? Uzun zamandır göz yaşı dökmemiştim.Sanırm yine depresyonlara girdim bilemıyorum.Şiiri hem yazdım , hem   'dım. Gücüm yok artık... Genç yaşta yaşlandım... Yaşım Yirmi Beş Beynim Elli Beş , Saçıma ak düşecek nerdeyse...Hala ağlıyorum Erkekler ağlamaz'dı değilmi ? O kadar güzellıkler yaşamışken , Kavuşma'ma Ramak kala ayrıldım...

Sevdiğim ( Öldü )  Sevemiyorum Kimseleri...

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sword Of Darkness Eyvallah Ellerine Sağlık!! :) uzun zaman aldı şiir yazmam ama sneın sayen'dede dha güzel olmuş :))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

hoca dinlediğim en güzel şiirlerden biri tabi.

ama bildiğim bişey var bu adam şiir okumayı gerçekten iyi biliyo tüm albümleri elimde isteyen olursa severek ğaylaşırım

selametle...

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Amele_2 Çok haklısın... Lakin bu şiirleri dinliyen ya , yanında 70 lik bir votka veya rakı olması gerek :) hoş ben hayatta Alkol almam !!! yada derttaşın ,sırdaşın olması gerek..Malesef bende ıkısıde yok..Yapa Yanlızım ...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosKurt
    BosKurt's avatar
    Erkek
    Alcan sınırsız alkol çeşitleri(votka,rakı,bira,viski,martini,cin,şarap)yanınada sınırsız sigara.İşte o zaman dinliyecen bunları.Alcan yanına kardeşim dediklerini.Yani canını verebileceğin can yoldaşlarını.İşte o zaman deme keyfime.

Adam gibi imza koy birdaha üye olursan. - decameron -
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    Bozkurt o dediğin  can yoldaşları Hayat arakdaşlarını nerden bulucaz pazarda satılıyor mu Ben 17 yaşındayım Aldıgım her et domuz eti çıktı bende Vejeteryan oldum. Ne yapabilirim ??

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    zor bulunuyo be aga ama ii bakarsan bulunur bea... once domuz eti olmamak lazim ama ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek

netten asik olunan bir kiza yazilmis gibime geldi ..

gözel olmus tebrikler

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
Toplam Hit: 1094 Toplam Mesaj: 9