folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Bizim Buralar, Sizin Oralar (Alışveriş Konusu)

Bizim Buralar, Sizin Oralar (Alışveriş Konusu)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Adal Gross Market var. TR genelinde yaygın değil. Fiyatları genelde oldukça iyi. Mesela geçen ay gittik, ne canımız istiyosa aldık mangal yakmak için. Mangal da dahil aldıklarımıza. 90 cm bir mangal. 700 lirayda. Orta kalite.

Domatesi, biberi, yoğurdu, kırmızı et, köfte, beyaz et çişitleri. Bolca aldık sakınmadan.

Tam 19 kişi karnını tıkabasa doyurdu. İçeceğimiz de boldu. Alkollü değil tabii.

Kaç para tuttu? Mangal dahil 4000 lira.

Bölgenizsw böyle yaerler varsa paylaşılabilir. Yakın olanlar toplu alışveriş için gelmek isteyebilirler.

Yer: Manisa - Turgutlu

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

Bizim belediyenin kafelerinde çay 10 Türk kahvesi 20 tost 40 karışık sıcak tabak 80 tl. Market alışverişi değil ama belki yolunuz düşerse diye yazmak istedim. 

Şubeler

https://konak.bel.tr/tr/merkezlerimiz/mutluluk-kahveleri

Ayrıca stadyum metro istasyonu bölge adliye önünde restoranımjzda da piyasanın yarı fiyatına temiz lezzetli yemekler bulunmakta. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gremlin
    gremlin's avatar
    Erkek

Dün market alışverişi yaptık. Dolabı doldurduk gayet te kaliteli ürünler. Bide alkol de var 3 şişe şampanya + 1 şarap misafirler için. 1 market arabası doldurduk yani full. 1200 tl tuttu. Türkiye de değil rusya chelyabinsk şehrinde iyi bir supermarkette. 

Türkiye de aynı alış veriş ortalama en dip yerden alsak bile 6-7000 tl en az.

imza.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    gremlin bunu yazdı

Dün market alışverişi yaptık. Dolabı doldurduk gayet te kaliteli ürünler. Bide alkol de var 3 şişe şampanya + 1 şarap misafirler için. 1 market arabası doldurduk yani full. 1200 tl tuttu. Türkiye de değil rusya chelyabinsk şehrinde iyi bir supermarkette. 

Hocam rica etsem neler içerdiğini de kabaca yazabilir misin? Mümkünse tabii.

Yani ürün seçimleri açısından, anlayabilmek adına.

Japonya'da o fiyata ~3 günlük mikrodalga gıdasıyla doldurabiliyorduk mesela dolabı. Isıt ye kızarmış pilavı, tavuğu, eti, ahtapotu vs. 

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

sakarya/adapazarı için bence her market aynı. yani atıyorum; bu hafta a101 ucuz yaptıysa bi dahaki hafta bim ucuz yapıyor. burda essen ve hakmar diye marketlerde var hepsi aynı takip etmek lazım. 

tamamen bence; a101'in hadi muhabbeti var alışverişte bu hadiyi okutunca o dönemki kampanyaya göre hesapta para biriktiriyo. öyle aman aman bişey değil ama alışverişe göre 3-5 birikiyo. şimdiye kadar hatırladığım 2 defa ortalama 50 lira olduğunda hadi muhabbetiyle ödemiştim. şuan 61 lira birikmiş bu sefer 100 olduğunda harcayım bari (:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

Bizim buralarda alkol haddinden fazla ucuz (izmir/ksk) link bırakıyorum fiyatlar bakabilirsiniz

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_rrQytdlQQUol4Y6JtR3h7QF-gZC2K90/edit#gid=2119009840

Türker alcohol Center market ismi

Headhunterz tarafından 26/Eki/25 18:50 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    Headhunterz bunu yazdı

Bizim buralarda alkol haddinden fazla ucuz (izmir/ksk) link bırakıyorum fiyatlar bakabilirsiniz

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_rrQytdlQQUol4Y6JtR3h7QF-gZC2K90/edit#gid=2119009840

Alkolde bu kadar iskonto normal mi? Bilmediğimden soruyorum bi bokluk olmasın? 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek
    oliWeR bunu yazdı
    Headhunterz bunu yazdı

Alkolde bu kadar iskonto normal mi? Bilmediğimden soruyorum bi bokluk olmasın? 

İnanıl az bir sirkülasyon var, bakkallar dahi buradan mal çekiyor. Tek bu markette değil 5 sokak ötede cey alcohol Center diye bir market daha var o da aynı fakat fiyat listesi olmadığından atmadım 

Edit // alsancak için de yeni Erdem diye bir market var aşağı yukarı orada da fiyatlar aynı. 

Headhunterz tarafından 26/Eki/25 19:34 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gremlin
    gremlin's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    gremlin bunu yazdı

Hocam rica etsem neler içerdiğini de kabaca yazabilir misin? Mümkünse tabii.

Yani ürün seçimleri açısından, anlayabilmek adına.

Japonya'da o fiyata ~3 günlük mikrodalga gıdasıyla doldurabiliyorduk mesela dolabı. Isıt ye kızarmış pilavı, tavuğu, eti, ahtapotu vs. 

Hocam kabaca şöyle 

Pirinç bulgur makarna soğan domates muz avokado patlıcan şehriye çerez alkol şampanya ve şarap birkaç şişe, kola ton balığı konserve cips yumurta ayçiçek yağı ıslak mendil tavuk gibi şeyler 

Daha fazlası var. Bazıları birkaç kilo. Bide sucuk var. 

gremlin tarafından 26/Eki/25 20:09 tarihinde düzenlenmiştir

imza.
Toplam Hit: 868 Toplam Mesaj: 9
ucuz alışveriş toplu hesaplı