Bizim Cafenin Halleri :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

[IMG]http://img107.imageshack.us/img107/1185/bizimkafeninhalleri2up1.png[IMG]

:D keko pazar günü taximde buluşuyor :D

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Senn gibi bi internet cafe sahibininn mü$terileri tabikide snn gibi olur hakanno$cum nie bu kadar şaşırıosun ?adadadasdada :D  allahtan nickimyok la zor yırttık snn cafeden :F Az daha bizde öle bi adama kurban gidebilürüdük :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

yoq la yanına gittim malın sallak açılmaya başladı çay alırmısın dedim lcd monitörü düşercekti mal bi sıçradı :D

la pazar günü seni yolluycam yanına grub yaparsınız amk :D sen bölye şeylere cok meraklısın zaten amk :D

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

ayrıca nickimyok anlattım amk durumu gece saat 12 den sonra çalışıyorum bu durumu biliyosun zaten sen mal.yoksa amk sabaha kadar takılırdık netde  neyse n.y. bi daha geldiginde yerin hazır ayarlarıs

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

hoca adres bile belli dikkat et elinden kaçırma :D

sex-power-gay@hotmail.com

ne iş :D başlatta belli olmuş kimin bu adres :))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    kar$ıdakinin adresi o. sansürsüz versionu var bende :D Gerçi hakanno$ aklınca sansürlemeye çalı$mı$ ama orasını silmeyi unutmu$ :D
Toplam Hit: 822 Toplam Mesaj: 6