folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Bizim Çatı’Da Bol Çeşitli Kahvaltı Tabağı 26 TL Yerine Sadece 12,5 TL!

Bizim Çatı’Da Bol Çeşitli Kahvaltı Tabağı 26 TL Yerine Sadece 12,5 TL!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

link : http://www.grupfoni.com/Ankara/v2/ShowProduct?url=bizim-cati-kahvalti-2

Muhteşem göl manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi! Gölbaşı Bizim Çatı’da bol çeşitli Kahvaltı Tabağı 26 TL yerine sadece 12,5 TL! 

Detaylar

grupfoni bugünkü fırsatı sizi, Ankara’da, yeşil ile mavinin buluştuğu tek yer olan Gölbaşı’nda bol çeşitli ve lezzetli bir kahvaltı şölenine davet ediyor! 

Bizim Çatı’da;
    Siyah zeytin / Yeşil zeytin
    Beyaz peynir / Kaşar peynir
    Reçel / Bal
    Tereyağı
    Domates, Salatalık
    Salam
    Sigara böreği
    Omlet veya Menemen
    ve Çaydan oluşan Kahvaltı Tabağı
    26 TL yerine sadece 12,5 TL!

Bu fırsat 25 Nisan 2013 – 1 Haziran 2013 tarihleri arasındaki süre boyuna geçerlidir.

Bu fırsattan Pazar günleri hariç, haftanın her günü 10:00 – 13:00 saatleri arasında yararlanabilirsiniz.

Bu fırsattan dilediğiniz kadar satın alabilir, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Nasıl Kullanılır?

Bizim Çatı fırsatından nasıl yararlanacaksınız;

Günün fırsatından yararlanmak için lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyonlarınız için telefon numarası: 312 498 21 21

Satın almış olduğunuz fırsatınıza ait ve 17 haneli kullanıcı kodunuz, satın alma işlemini tamamlamanızın ardından ve günün fırsatının gerçekleşmesinden hemen sonra email ve SMS yoluyla tarafınıza gönderilecek.

Kullanıcı kodunuza “Hesabım” sayfanızdaki “Kuponlarım” bölümünden de ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı kodunuzu içeren “Günün fırsatı gerçekleşiyor” başlıklı mail gelen kutusunda değilse lütfen Junk Mail kutusunu kontrol ediniz.

Öğrenmek istediğiniz her türlü konu için Yardım sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Günün Fırsatı: Muhteşem göl manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi! Gölbaşı Bizim Çatı’da bol çeşitli Kahvaltı Tabağı 26 TL yerine sadece 12,5 TL! 

grupfoni bugünkü fırsatı sizi, Ankara’da, yeşil ile mavinin buluştuğu tek yer olan Gölbaşı’nda bol çeşitli ve lezzetli bir kahvaltı şölenine davet ediyor! 

Bizim Çatı göle sıfır, her mevsim farklı güzelliklerin yaşandığı çim alan üzerine meyve ve diğer ağaçlarla yeşillendirilmiş, yaklaşık bin kişilik kendin pişir kendin ye tarzında hizmet veren barbekü alanının yanı sıra açık ve kapalı restoranları ve farklı mekanlarda (havuz başı,kır alanı restoran) yemek, kokteyl, düğün, sünnet düğünü vb. Organizasyon imkanları, evinizin sıcaklığını ve rahatlığını aratmayacak tv’li, mini barlı, 24 saat sıcak su hizmeti olan tamamı göl manzaralı odaları, kişiye özel saunası, açık hava spor tesislerinde, mini çim sahada futbol, basketbol, voleybol ve tenis gibi aktivitelerin yanı sıra su sporları, olta balıkçılığı vb. Hobiler için kullanılabilecek iskelesi ile hizmetinizde...

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Bende başlığı görünce Dick çatıda kahvaltı veriyo sandım. : )

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MiqRoP bunu yazdı

Bende başlığı görünce Dick çatıda kahvaltı veriyo sandım. : )

+1

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
Toplam Hit: 997 Toplam Mesaj: 3