BİZİM MİLLET
-
biliyorum konuyu geyik bölümüne açmam gerekirdi ama acıbir gerçegi sizinle paylaşmak istedikBİZİM MİLLETAdam ölmüş ve öte yanda hesapları tutulmuş, cehennemde belli bir sürekalması gerektiği anlaşılmış ve oraya gönderilmiş. Cehenneme girdiğinde,altında ateş yanan bir sürüdevasa kazan görmüş. İçlerinde de insanlar kaynar suda bağırahaşlanıyorlar. Birebirlerine yardim ederek kazandan dışarı çıkmayaçalışıyorlar ama kazanların basında birer zebani bekliyor ve elindekiçatal mızrakla kazandan çıkanları geriye deviriyor. Yalnız bir kazanınbasında zebani olmaması adamı şaşırtıyor ve bas zebaniye soruyor: "sukazan bos mu?" "O" diyor bas zebani "Türklerin kazanı." "Neden basındagörevli yok?" "Onların başına zebani koymaya gerek yok. Çünkü ne zamanaralarından biri kazandan çıkıp kendini kurtaracak olsa diğerleri onuçekip alaşağı ediyor ve böylece hiçbiri kazandan çıkamıyor." -
Aslında doğru biz millet olarak birbirmizin kuyusunu kazmaya bayılırız,dedikodu yapmayı,gizli saklı saklı işleri ortaya çıkarmayı,mahallede birii yenş bmw x5 jeep alsa sevineceğimiz yerine onu kıskanırız nerden buldu parayı deriz hep birbirimizin açıgını buluruz.Ne zaman birbirimize yardım etmeyi deniyecez..
-
McyargiC bu fıkra cok guzel bır fıkra.Turk ınsanının kısılıgını ozetlıyor.Bız bunlara guluyoruz ıste,aglayacagımız halde...
Ne zaman bır kısı bır seyler yapıp adından bahsettırecek olsa o zaman dıgerlerının kafasından gecen dusunceler sunlar."O nasıl yapar,o benden ıyı olamaz olmamalı.Hemen bu adamın ayagını kaydırıp yerıne ben ecmelıyım"Evet sonun da o kısının ayagını kaydırırız ama o kısı bu olayda kılıt ısım dır ve kulluyen olay coker organızasyın bıter ve seylerımızı tutup oturmaya devam ederız.Soyle olsa kotumu olurdu...
Ne bılıım sen bıseyler yapmak ıstedıgın de bunu ben bozmak yerıne sana destek verıo bu ısın oratagı olsan sen bu ısı basarsan ve ıkımızın adı beraber duyulsa,yada ben kendımı katmadan sana el altından destek versem sende bu ulkenın adını duyursan nasıl olur...Bu dusunceler bıraz degıl bayaa ters bızler ıcın.
Hep basrolu oynamak ısteyen bır mıletız.Ayagını kaydırmak ıstedıgımız kısı ıse bu fılmde hem basrolu oynuyor hemde fılmın yapımcısı...
-
gerçek bi hadise örneği tarihimizde bol bol war :D:D
-
zuahahha kanka fıkra hakkaten çok güzel
hatta ben geçen gün benim bi arkadaşımla bizim (yani TÜRKlerin) neden birbirlerini desteklemediğini sorup duruyorduk. hakkaten öyle aga biz birbirimizi desteklemiyoz.!
-
Paylasim icin tesekkurler.Genel olarak dogru bir tespit..Saygilar.
-
Harbi hatta bu olay en basit dandik sitelerin açılmasında bile geçerli.Küçüklüğümden biliyom.Bi türlü ortak bi sikim yapamayız.Zamanı olan şu yazıyı okusun Harbi hatta bu olay en basit dandik sitelerin açılmasında bile geçerli.Küçüklüğümden biliyom.Bi türlü ortak bi sikim yapamayız.Zamanı olan şu yazıyı okusun lütfen.href="http://www.mezunusa.com/icerik/columnists/mezun_columnists/articles.cfm?ARTICLE=983&SRC_TEXT=&COLUMNISTID=1168&FROM=1">tıkla Bu konuyu kastetmiyom,bu yazı farklı ama ama genel olarak ah şu türkler tarzı yazılar sadece ayağımızın altına sabun koymaya yarıyo.Türkler olarak bişi yapmak istiyosak birlik olmayı öğrenmemiz lazım.Daha kendi içimizde birbirimizi hazmetmeden Ortaasya türk cumhuriyetleri yok ortadoğu yok BAlkanlar olmaz!!_______________________________________________________________Harbi hatta bu olay en basit dandik sitelerin açılmasında bile geçerli.Küçüklüğümden biliyom.Bi türlü ortak bi sikim yapamayız.Zamanı olan şu yazıyı okusun Harbi hatta bu olay en basit dandik sitelerin açılmasında bile geçerli.Küçüklüğümden biliyom.Bi türlü ortak bişey yapamayız.Zamanı olan bu konuyla ilgili Amerikalı türklerin yazısını aşağıdan okusun lütfen. Türkler olarak bişi yapmak istiyosak birlik olmayı öğrenmemiz lazım.Daha kendi içimizde birbirimizi hazmetmeden Ortaasya türk cumhuriyetleri yok ortadoğu yok BAlkanlar olmaz!!_______________________________________________________________tıklaToplam Hit: 1099 Toplam Mesaj: 8