BİZİM MİLLET

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    biliyorum konuyu geyik bölümüne açmam gerekirdi ama acı
     bir gerçegi sizinle paylaşmak istedik

BİZİM MİLLET
           Adam ölmüş ve öte yanda hesapları tutulmuş, cehennemde belli bir süre
    kalması gerektiği anlaşılmış ve oraya gönderilmiş. Cehenneme girdiğinde, 
    altında ateş yanan bir sürü
    devasa kazan görmüş. İçlerinde de insanlar kaynar suda bağıra
    haşlanıyorlar. Birebirlerine yardim ederek kazandan dışarı çıkmaya
    çalışıyorlar ama kazanların basında birer zebani bekliyor ve elindeki
    çatal mızrakla kazandan çıkanları geriye deviriyor. Yalnız bir kazanın
    basında zebani olmaması adamı şaşırtıyor ve bas zebaniye soruyor: "su
    kazan bos mu?" "O" diyor bas zebani "Türklerin kazanı." "Neden basında
    görevli yok?" "Onların başına zebani koymaya gerek yok. Çünkü ne zaman
    aralarından biri kazandan çıkıp kendini kurtaracak olsa diğerleri onu
    çekip alaşağı ediyor ve böylece hiçbiri kazandan çıkamıyor."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek
    Aslında  doğru  biz millet  olarak  birbirmizin  kuyusunu  kazmaya  bayılırız,dedikodu  yapmayı,gizli  saklı saklı  işleri  ortaya  çıkarmayı,mahallede  birii yenş  bmw x5 jeep  alsa  sevineceğimiz  yerine  onu  kıskanırız  nerden buldu parayı deriz hep  birbirimizin  açıgını buluruz.Ne zaman  birbirimize  yardım etmeyi  deniyecez..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aZaPp
    aZaPp's avatar
    Erkek

McyargiC bu fıkra cok guzel bır fıkra.Turk ınsanının kısılıgını ozetlıyor.Bız bunlara guluyoruz ıste,aglayacagımız halde...

Ne zaman bır kısı bır seyler yapıp adından bahsettırecek olsa o zaman dıgerlerının kafasından gecen dusunceler sunlar."O nasıl yapar,o benden ıyı olamaz olmamalı.Hemen bu adamın ayagını kaydırıp yerıne ben ecmelıyım"Evet sonun da o kısının ayagını kaydırırız ama o kısı bu olayda kılıt ısım dır ve kulluyen olay coker organızasyın bıter ve seylerımızı tutup oturmaya devam ederız.Soyle olsa kotumu olurdu...

Ne bılıım sen bıseyler yapmak ıstedıgın de bunu ben bozmak yerıne sana destek verıo bu ısın oratagı olsan sen bu ısı basarsan ve ıkımızın adı beraber duyulsa,yada ben kendımı katmadan sana el altından destek versem sende bu ulkenın adını duyursan nasıl olur...Bu dusunceler bıraz degıl bayaa ters bızler ıcın.

Hep basrolu oynamak ısteyen bır mıletız.Ayagını kaydırmak ıstedıgımız kısı ıse bu fılmde hem basrolu oynuyor hemde fılmın yapımcısı...

Hayat bir oyun olmuş sokaklar sahne,herşey sahte...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    gerçek bi hadise örneği tarihimizde bol bol war :D:D

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

zuahahha kanka fıkra hakkaten çok güzel

hatta ben geçen gün benim bi arkadaşımla bizim (yani TÜRKlerin) neden birbirlerini desteklemediğini sorup duruyorduk. hakkaten öyle aga biz birbirimizi desteklemiyoz.!

Fuck this world if they cant understand me!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Paylasim icin tesekkurler.Genel olarak dogru bir tespit..Saygilar.

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvettte
    corvettte's avatar
    Erkek
    Harbi hatta bu olay en basit dandik sitelerin açılmasında bile geçerli.Küçüklüğümden biliyom.Bi türlü ortak bi sikim yapamayız.Zamanı olan şu yazıyı okusun Harbi hatta bu olay en basit dandik sitelerin açılmasında bile geçerli.Küçüklüğümden biliyom.Bi türlü ortak bi sikim yapamayız.Zamanı olan şu yazıyı okusun lütfen.href="http://www.mezunusa.com/icerik/columnists/mezun_columnists/articles.cfm?ARTICLE=983&SRC_TEXT=&COLUMNISTID=1168&FROM=1">tıkla Bu konuyu kastetmiyom,bu yazı farklı ama ama genel olarak ah şu türkler tarzı yazılar sadece ayağımızın altına sabun koymaya yarıyo.Türkler olarak bişi yapmak istiyosak birlik olmayı öğrenmemiz lazım.Daha kendi içimizde birbirimizi hazmetmeden Ortaasya türk cumhuriyetleri yok ortadoğu yok BAlkanlar olmaz!!_______________________________________________________________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvettte
    corvettte's avatar
    Erkek
    Harbi hatta bu olay en basit dandik sitelerin açılmasında bile geçerli.Küçüklüğümden biliyom.Bi türlü ortak bi sikim yapamayız.Zamanı olan şu yazıyı okusun Harbi hatta bu olay en basit dandik sitelerin açılmasında bile geçerli.Küçüklüğümden biliyom.Bi türlü ortak bişey yapamayız.Zamanı olan bu konuyla ilgili Amerikalı türklerin yazısını aşağıdan okusun lütfen. Türkler olarak bişi yapmak istiyosak birlik olmayı öğrenmemiz lazım.Daha kendi içimizde birbirimizi hazmetmeden Ortaasya türk cumhuriyetleri yok ortadoğu yok BAlkanlar olmaz!!_______________________________________________________________tıkla
Toplam Hit: 1099 Toplam Mesaj: 8