Black Mirror Yeni Sezon Gelmiş
-
netflixte , diziboxta falan var.
https://www.dizibox.live/black-mirror-7-sezon-1-bolum-izle/2
ilk bölümü izliyim dedim, çok gerçekçi + über depresifmiş, yarıda kapadım :D
-
İlk 5 sezon süperdi. Ama 6. sezonu nedense hiç beğenmedim. İlk 5 sezondaki yaratıcılık yok. 7. sezon bekleneni verir umarım.
-
haber verdiğin iyi oldu eyv.
-
Haber verdiğin için sağol
-
iste aradigim kan.
dün meshur ergen dizisini seyrettim basim döndü bana iyi birsey lazim
-
ilk bölüm fena değildi
-
İlk bölüm gerçekten güzeldi
2. Bölüm farklı bir temaydı
3 bölümde yine lgbt var
Diğerlerine bakıcam.
-
geçen sezon hayal kırıklığıydı. yapımcıları kafadan ferikler düzenli sezonda çıkarmıyorlar kafaları estikçe mesai yapıyorlar aq. bi sene var iki sene yok ohh...
7. sezonun ilk bölümü güzeldi. tam blackmirror den isteneni verdi. diğer bölümleride bu hafta patlatırım. -
Bu diziyi tekrar izlemeyecem diyordum yine ilk bölümü izledim. Bu dizi insanın psikolojsini bayağı etkiliyor bence.
Çünkü olan olayların hiçbiri gerçek hayatta olmaz diyemiyorsun ayrıca hep iyi sıradan insanların başına geliyor olaylar.
-
ilk bölümün kalanını izledim
çok etkiledi ya.
--- spoiler ----
"olamaz böyle şey, bilim kurgu bu" diyemiyosun. gerçek dünyadaki ilaç firmaları yapabilse 100 sene önce yapardı ordaki pisliği.
bi de IT Crowd daki adamı koymuşlar, ordaki neşeli adam bu mevzular yüzünden çökmüş gibi geldi :p
-
yolbulucu bunu yazdı
ilk bölümün kalanını izledim
çok etkiledi ya.
--- spoiler ----
"olamaz böyle şey, bilim kurgu bu" diyemiyosun. gerçek dünyadaki ilaç firmaları yapabilse 100 sene önce yapardı ordaki pisliği.
bi de IT Crowd daki adamı koymuşlar, ordaki neşeli adam bu mevzular yüzünden çökmüş gibi geldi :p
Knk siyasete gel sen orada daha eglencelisin
Sikcm sinefilliğini
Hem spoiler yazsan da goz carpiyo, kısacık yazı olm s1ktin bizi. Olsa paragraf paragraf SPOİLER alert yazmak mantikli olabilir goz yetmez tüm detaya.
Holyone, bir spoiler butonu ekle be bari abü