Black Ops : El Feneri İle İlgili Sorunum
-
merhaba müridler.vietnamda tünele girdiğimiz bölüme başladım, fakat tünele girdiğimde " Press UNBOUND to turn on flashlight " diyor, el fenerini yakmak için bi tuş atanmamış ve/veya ben oyunu ilk kurduğumda alışık olduğum kontrol düzeniyle değiştirirken götürdüm, ama kontroller menüsünde flashlight ya da buna benzer özel aleti açıp kapamak için bi tuş göremedim
umarım sorunumu düzgün anlatabilmişimdir, nasıl yakacağız bu el fenerini, nasıl bi tuş atayabilirim kısaca öyle diyeyim.iyi akşamlar.
-
el feneri SHIFT tuşuna ayarlıydı o bölümde...
şöyle yapabilirin ayarları default la sonra shıft tuşunun atandığı yeri bul sonra tekrar kendi ayarlarını yap ?
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
şöyle yapabilirin ayarları default la sonra shıft tuşunun atandığı yeri bul sonra tekrar kendi ayarlarını yap ?
-----------------------------deneyeyim bi hemen geliyorum.
-
o6u2 bunu yazdı:
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------dediğin şekilde hallettim teşekkürler hocam.yalnız el fenerinin yakıp söndürüldüğü tuşun "sprint/hold breathe" diye adlandırılması pek fena.allah belanı versin treyarch.
-
o6u2 bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------dediğin şekilde hallettim teşekkürler hocam.yalnız el fenerinin yakıp söndürüldüğü tuşun "sprint/hold breathe" diye adlandırılması pek fena.allah belanı versin treyarch.
-----------------------------:D versin ayıp ediosun...