Black Ops 2 Hata
-
arkadaşlar 2 gündür black ops 2 ile uğraşıyorum defalarca kurup sildim arkadaşlar oyunu kuruyorum skidrow crack yapiyorum steam yüklü olduğu halde steam hatası veriyor nasıl düzelte bilirim?
-
Update 2 ile yeni cracki yükle , ekran kartını güncelleştir , Oyunu baştan kurarkan finish ekranında directx ve bir program kurulsunmu diyor onlarıda kur . Yine açılmaz ise Windowsu güncelleştir
Bendede başta açılmadan hata veriyordu hespni denedim sonunda açıldı ama çok problemli oyun ben zarzor oynadım paso donuyor du ve ekran kitleniyor oyun devam ediyordu , kapatıp açınca düzeliyordu
ReeX tarafından 27/Kas/12 20:47 tarihinde düzenlenmiştir -
ReeX bunu yazdı
Update 2 ile yeni cracki yükle , ekran kartını güncelleştir , Oyunu baştan kurarkan finish ekranında directx ve bir program kurulsunmu diyor onlarıda kur . Yine açılmaz ise Windowsu güncelleştir
Bendede başta açılmadan hata veriyordu hespni denedim sonunda açıldı
hocam yeni crack i nerden bulabilirim senin kullandığını upload etme şansın var mı
-
MaxeL bunu yazdıReeX bunu yazdı
hocam yeni crack i nerden bulabilirim senin kullandığını upload etme şansın var mı
Problem crackten değil yukarıda yazdıklarımdan birinde bende tam bilmiyorum ama crack şuradaki çalışıyor
http://sniperelitev2mods.blogspot.com/2012/11/call-of-duty-black-ops-2-save-dosyas.html
Steam diye hata verirse saatin oradan steami kapat tekrar aç steami sonra oyuna tıkla hemen
+ olarak
buradaki updateyi ve cracklede oynayabilirsin ikiside çalışıyor crack olarak
ReeX tarafından 27/Kas/12 20:54 tarihinde düzenlenmiştir -
ReeX bunu yazdıMaxeL bunu yazdıReeX bunu yazdı
Problem crackten değil yukarıda yazdıklarımdan birinde bende tam bilmiyorum ama crack şuradaki çalışıyor
http://sniperelitev2mods.blogspot.com/2012/11/call-of-duty-black-ops-2-save-dosyas.html
Steam diye hata verirse saatin oradan steami kapat tekrar aç steami sonra oyuna tıkla hemen
+ olarak
buradaki updateyi ve cracklede oynayabilirsin ikiside çalışıyor crack olarak
hocam bi pm attım bakarmısın
-
son olarak tarihi de 13 kasım a almayı unutma
-
EMRE955 bunu yazdı
son olarak tarihi de 13 kasım a almayı unutma
bu hata var simdi :S