folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Black Ops 2 Hata

Black Ops 2 Hata

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

arkadaşlar 2 gündür black ops 2 ile uğraşıyorum defalarca kurup sildim arkadaşlar oyunu kuruyorum skidrow crack yapiyorum  steam yüklü olduğu halde steam hatası veriyor nasıl düzelte  bilirim?

Break Dance Bboy MaxeL
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek

Update 2 ile yeni cracki yükle , ekran kartını güncelleştir , Oyunu baştan kurarkan finish ekranında directx ve bir program kurulsunmu diyor onlarıda kur . Yine açılmaz ise Windowsu güncelleştir 

Bendede başta açılmadan hata veriyordu hespni denedim sonunda açıldı ama çok problemli oyun ben zarzor oynadım paso donuyor du ve ekran kitleniyor oyun devam ediyordu , kapatıp açınca düzeliyordu

ReeX tarafından 27/Kas/12 20:47 tarihinde düzenlenmiştir

Gimme Some Tits
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek
    ReeX bunu yazdı

Update 2 ile yeni cracki yükle , ekran kartını güncelleştir , Oyunu baştan kurarkan finish ekranında directx ve bir program kurulsunmu diyor onlarıda kur . Yine açılmaz ise Windowsu güncelleştir 

Bendede başta açılmadan hata veriyordu hespni denedim sonunda açıldı 

hocam yeni crack i nerden bulabilirim senin kullandığını upload etme şansın var mı

Break Dance Bboy MaxeL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı
    ReeX bunu yazdı

hocam yeni crack i nerden bulabilirim senin kullandığını upload etme şansın var mı

Problem crackten değil yukarıda yazdıklarımdan birinde bende tam bilmiyorum ama crack şuradaki çalışıyor

http://sniperelitev2mods.blogspot.com/2012/11/call-of-duty-black-ops-2-save-dosyas.html

Steam diye hata verirse saatin oradan steami kapat tekrar aç steami sonra oyuna tıkla hemen

+ olarak

http://skidrowcrack.com/

buradaki updateyi ve cracklede oynayabilirsin ikiside çalışıyor crack olarak 

ReeX tarafından 27/Kas/12 20:54 tarihinde düzenlenmiştir

Gimme Some Tits
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek
    ReeX bunu yazdı
    MaxeL bunu yazdı
    ReeX bunu yazdı

Problem crackten değil yukarıda yazdıklarımdan birinde bende tam bilmiyorum ama crack şuradaki çalışıyor

http://sniperelitev2mods.blogspot.com/2012/11/call-of-duty-black-ops-2-save-dosyas.html

Steam diye hata verirse saatin oradan steami kapat tekrar aç steami sonra oyuna tıkla hemen

+ olarak

http://skidrowcrack.com/

buradaki updateyi ve cracklede oynayabilirsin ikiside çalışıyor crack olarak 

hocam bi pm attım bakarmısın

Break Dance Bboy MaxeL
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

son olarak tarihi de 13 kasım a almayı unutma

xxx
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek