folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Black Ops 2 Zombi Açılmıyor

Black Ops 2 Zombi Açılmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

arkadaşlar single player açıyorum sorun yok ama zombi açılmıyo internette bişey bulamadım hata aşağıda fikri olan var mı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

bende de aynı sorun var

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

akşam upu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Zombi ve multiplayer çalışmıyor.Multiplayer zaten bildiğimiz nedenlerden ötürü çalışmıyor, zombi modu da artık multiplayer ın bir parçası olduğu için çalışmıyor.

Herhangi bir emulatör vs yapılana kadar ya da konsolun nasıl açılacağı falan bulunup ona göre konsoldan mapleri yükletmeden oynayamıyacaz.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

server gelince açilir , aterwinet gibi

Toplam Hit: 3053 Toplam Mesaj: 5