Blackberry Bold 9700 Acil Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

arkadaşlar elimde yeni bir blackberry var ama hiç bir uygulamayı bulamıyorum blackberry apps world dahil haritalar windows live messenger bulamıyorum. bilgisayara bağladığımda içinde var görünüyor ama menüde görünmüyorlar. acaba etkinleştirmem gereken birşey mi var. ilk defa blackberry kullanıyorum.

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

bilgisayara bağladığında blackberry destkop software yazılımını çalıştır, cihaz seçeneklerinden uygulama ekle kaldır seçeneğini işaretle. devamında tüm uygulamaları ve istediğin dil desteklerini seçerek ileri deyip kurulumun tamamlanmasını bekle, işlem tamam hayırlı olsun ...

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

blackberry deskop manager de zaten yüklü görünüyor ama menülerde görünmüyor.

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

cihaz seçeneklerinden dediğim işlemleri yap telefonun menüsünde de görünecekler...

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
Toplam Hit: 1014 Toplam Mesaj: 4