Blackberry Bold 9780 Beyaz Ekran Sorunu
-

Dün telefonu cebimden çıkardığımda ekran beyazdı. Bataryayı çıkarıp taktım yine bir değişiklik olmadı. Eve geldiğimde internete baktım. P tuşuna ve Ekran kilidi tuşuna bas düzelir yazmışlar, gerçekten de düzeliyordu fakat daha sonra eski haline geri döndü. Şimdi o da tuşlara basmak da işe yaramıyor. İçini aç, ekran bağlantısını kontrol et yazmışlar, baktım hiçbir çizik çürük yok. Temizledim tekrar taktım, yine beyaz ekran. Vurma, kırma, hasar falan da yok. Kendi kendine olan bir şey. Öğrenci olduğum için 100-200 lira para vermek çok geliyor. Cihazın garantisi yok. Ne yapsam? Yedek telefonum olsa hattı takıp bi süre kullanacağım fakat yedek telefonum da yok.
-
9780 lerin kronik arıza sı kardeşim yapcak hiçbir şey yok ekranı değiştirmekten başka zaten piyasasıda iyice düştü anlıyacağın çöp olmuş cihaz
-
garantisi varsa yırttın yoksa geçmiş olsun hocam. Benim garanti süresi bitmemişti yolladım 3 aya yakın zamanda teslim ettiler sağolsunlar, yeni telefon verdiler. Blackberry nin ne kadar boktan olduğunu bikez daha anladım ama almış bulundum bikere.
-
lanet olsun o zaman. telefoncu mürit var mı sitede? bunların ekranlarını en uygun kaç liraya bulabilirim?
AlbayHardal tarafından 04/Tem/13 12:52 tarihinde düzenlenmiştir