Blackberry Bold 9780 Bis Olmadan Yada Benzeri Bir Telefon
-
Muridler tam olarak başlıktaki gibi blackberry ler sanırım bis denen birsey varmıs olmadan bir halta yaramıyomus biraz kullanımdım ark vardı telefon cok hosuma gitti yanlız bu bis olayını hiç sevmedim bis olmadan normal wlandan bb uygulamalarını kullanamıyormusuz varmı tam bilgisi olan yada bana bu tarda hem tasarım hem ozellik hoş olacak bir tel onerisi fiyat hiç onemli degil yurtdısına gidicem bir iki aya ordan alcam dokunmatik olmicak tam olarak bu tarda bir telefon arıyorum sarjı onemli tabii ama 2 gunde idare eder yani uzun lafın kısası bana buna benzer bir telefon onerisi olacak varmı hadi yok bulamdık aradık yine yok diyosanız boyut olarak cok buyuk olmayacak ama ozellikleri saglam olacak bir tel onerin
http://www.hepsiburada.com/Liste/blackberry-bold-9780/ProductDetails.aspx?productId=telvdfblack9780&categoryId=371946
-
wlan ile nette gezinebilirsin fakat msn live programı çalışmaz öncelikle daha sonra mail atamazsın ve alamazsın web browser üzerinden wlan ile ne yapmak istersen yaparsın Bis olmadan bir işe yaramıyor.
-
işte bende o yuzden size soruyorum ya varmı bissiz bb yada oneri
-
Blackberyy diğer telefonlardan ayırt eden özelliği bu
Bis olmadan blackbery'nin %10 özelliğini kullanabilirsin mail msn black. msn hatta içinde yüklü olan facebook bile açılmaz akıllı telefon bakıyorsan samsung galaxy veya galaxy2 çıktı iphone ve htc bak kendine
ayrıca şuan turkcell timlerde 1.150 tl satılıyor
-
bb nin tasarımı guzel hacı o yuzden os ta fena bi işletim sis. degil hani tamam şimdi android kotu demedik ama dokunmatik sevmiyorum bazen iyi oluyo ama ekranda parmak izleri flan birde msj yazarken ona dokuntum buna dokuntum ayar oluyorum amk o yuzden bu bb 9780 tam bana gore yanlız bis olmadan da dediginiz gibi bi halta yaramıyo amk o yuzden varsa bi bilen diye konu upinggg :))
-
turkcell kampanyalı al hocam ben öle yapacam
-
ne fark ediyo kaç para oduyoz o zmn aylık ki ben yurtdısından alcam ingiltere gtcem yakında