Blackberry Curve 8520 Ve Samsung S5830 Galaxy Ace Karşılaştırması.
-
Blackberry Curve 8520 ve Samsung S5830 Galaxy Ace Arasında kararsız kaldım. Internet browser kullanışı hangisinin daha iyidir? Kullanan arkadaşlardan yorumlarını beklemekteyim. Fiyat ve performans olarak ne diyorsunuz???
-
şahsen bu karşılaştırma olaylarından çok sıkıldım ben nette bi ton karşılaştırma var zaten ...
neyse bak ikisi farklı şeyler biri Blackberry diğeri android ve android her zaman daha kararlı ve daha hızı bir internet deneyimi sağlar o yüzden kartım samsung üzerine...
-
bende 8520 var.çok sıkıcı telefonş
samsung derim hem android.
bb sisteminde daha iyi bence.bende donma oluyor telefonda version 5
-
Alıcaksan Samsung S5830"i" al derim, hem rami daha fazla hemde işlemcisi 832.. bu arada telefon kendiliğinden 2.3.6 olarak geliyor ve net bulursan çatır çatır program indirebiliyorsun.. marketi güncelleyince de uygulama satın alınabileceği söylentisi dönüyor ama telefonum garantiye gittiği için (kendi salaklığımdan, sakın exodus diye bi arkaplan resmi uygulaması indirme) deneyemedim henüz...
-
Teşekkür ederim. Aslında yazmak istemedim ama fiyat ve perfonmas olarak karşılaşınca dediğiniz gibiyse samsung daha iyi :).
Biraz daha para biriktirmem gerekecek. :D