Blackberry Etkinleştirme Vodafone
-
müridler bu telefonların derdinden anlayan var mı ? İlk defa blackberry kullanıyorum. az önce bisi etkinleştirdim müşteri hizmetlerinden şimdi ne yapmam gerekli kullanmam için ?
tel modeli : bold 9708
-
bbm paketi aldın mı vodafonedan
sana telefonda açıklamaları lazım turkcellde arayınca şimdi menüye girin kitapları alın kaydetin pili çıkartıp takın derler
bi tekrar ara bbm kullanmak istiyorum nasıl yapıcam ayarlarını fln de
yaptıklarında pin'imi vereyim beni eklemeye çalış bakalım olmuşmu :)
-
ver bakalım pmden pinini hocam deneyelim sanırım oldu :)
-
VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------ver bakalım pmden pinini hocam deneyelim sanırım oldu :)
-----------------------------pin sallada yasin özelden ekliyim bbme :D
-
tbt bbm grubu kuralım varsa bmmli 3-5 kişi daha
-
vodafone dan bis paketi almalisin eger bb'yi su faturali ivir zivir islerinden taksitle aldiysan zaten bis paketin etkindir. faturasiz hat kullaniyorsan 6.9 tl ye bis paketi alman gerekir. bb'de bis paketi yoksa bir boka yaramiyor. kendi butun uygulamalari icin bis paketi olmadan calismiyor.
bb kullanicisiyim ilk baslarda alismam uzun surdu ama simdi baska telefon kullanamiyorum.
http://www.mobileemail.vodafone.com.tr/
adresinden uyleik gerceklestir ve hangi mail adreslerinin mailleri telefonuna gelsin istiyorsan bunlari actigin hesaba ekle ve telefonunu ana menusunde zarf simgesi olusacak oradan maillerini kullanabilirsin.
-
Sozlesmeli aldiysan zaten sana bis paketi veriyolar sen arayip mobil sebekeye kaydettiriyosun telefonunu daha sonra paketin aktif olunca kullanmaya basliyosun. 6.90 lik pakette sadece internet ve bbm kullanabilirsin backup ve internet gerektiren uygulamalari(orn. Radyo) yada telefonu modem olarak kullanamazsin. Ben Turkcell 16.90lik kullaniyorum normalde 1 gb gelmesi gerekirken her ay 2 gb geliyo bana nedenini anlamadim. Pc den kullaniyorum suan 6.45 gb paket kaldi 5 gun sonra paket yenilenicek. Vodafone da her ay sifirlaniyo paket. Bence sozlesmen yoksa turkcelle gec derim. AYRICA ayarlar >gelismis secenekler >ana makina yonlendirme tablosu na girip seceneklerden simdi kaydol de. Pinim imzamda yaziyo
-
bbm grubu varsa katılırım pin atarsanız hocam
-
26232B51 aktif :D
-
26124BED ekleyin beni Tahribat grubuda var