Blackberry İnternet Service Hakkında
-
Sayın müridler,
Konuyu şöyle özetlemek istedim. Şimdi blackberry curve kullanıcısıydım,telefonu değiştirince blackberryi başkasına verdim, ama verdiğim kişi faturalı hat kullanıyor ve internet kullanmıyor, turkcell sürekli internete girdiği için 50 kuruş alıp duruyor. Yok mu bunu iptal etme,engelleme falan ?
edit: Konuyu biraz daha ayrıntılı anlatıyım, cevap gelmedi. Blackberryi verdiğim kişi internet kullanmak istemiyor ama sürekli internet yüzünden turkcell tl alıyor, işin açıkçası interneti köklü iptal etmek istiyorum, yok mudur çağresi?
-
seçenekler mobil şebeke üstten iki tanesini kapat
-
Kullanan kişi hattının internet özellğini kapattırsa sorun olmaz tl kesilmez faturaya ücret yansımaz ya gprs özelliğini tamamen kapatacak mms gönderip alamaz internete giriş sağlayamaz. yada internet wap ve streaming erişim noktalarını kapattrıcak müşteri hizmetlerini arayıp
-
Blackberry'nin interneti kapatma özelliği var.Menüden bi kurcalarsan bulursun adı tam aklıma gelmiyor şimdi.
-
Menü->Seçenekler->Ağlar ve Bağlantılar->Mobil Şebeke-> * Veri Servisleri 'KAPALI' Dolaşımdayken 'SOR' *