folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Blackberry İnternet Service Hakkında

Blackberry İnternet Service Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sessizadam
    sessizadam's avatar
    Erkek

Sayın müridler,

Konuyu şöyle özetlemek istedim. Şimdi blackberry curve kullanıcısıydım,telefonu değiştirince blackberryi başkasına verdim, ama verdiğim kişi faturalı hat kullanıyor ve internet kullanmıyor, turkcell sürekli internete girdiği için 50 kuruş alıp duruyor. Yok mu bunu iptal etme,engelleme falan ?

edit: Konuyu biraz daha ayrıntılı anlatıyım, cevap gelmedi. Blackberryi verdiğim kişi internet kullanmak istemiyor ama sürekli internet yüzünden turkcell tl alıyor, işin açıkçası interneti köklü iptal etmek istiyorum, yok mudur çağresi?

seSSizadam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

seçenekler mobil şebeke üstten iki tanesini kapat

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Kullanan kişi hattının internet özellğini kapattırsa sorun olmaz tl kesilmez faturaya ücret yansımaz  ya gprs özelliğini tamamen kapatacak mms gönderip alamaz internete giriş sağlayamaz. yada internet wap ve streaming erişim noktalarını kapattrıcak müşteri hizmetlerini arayıp

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Blackberry'nin interneti kapatma özelliği var.Menüden bi kurcalarsan bulursun adı tam aklıma gelmiyor şimdi.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    niRvana_GG
    niRvana_GG's avatar
    Erkek

Menü->Seçenekler->Ağlar ve Bağlantılar->Mobil Şebeke-> * Veri Servisleri 'KAPALI' Dolaşımdayken 'SOR' *

Toplam Hit: 1534 Toplam Mesaj: 5