Blackberry Playbook Da Blackberry İd Sorunu
-
Selamlar, uzun suredir rafta duran bir playbook um vardi.. sarja takiyimda bataryasi ölmesin diye bir sarja taktim.herzamanki gibi actim calisti falan derken.. BlackBerry id login ekranini dogru parola girdigim halde gecemedim.şebeke bağlantı hatasi veriyor. Şifre sıfırlama yap diyorum.. gine ayni hata.. biraz arastirdim fakat malesef bu sene BlackBerry dahil bir cok cihazin destegini kesmiş.. cihaz cok eski biliyorum ama.. ekrani ,sesi , cok kalite bir cihaz.. browserdan youtube acip şu an 720p video lari sorunsuz gosteriyor..yanliz bir sure sonra browser kapaniyor , BlackBerry login ekrani olayini bypass etminin bir yolunu bilen varmi acaba ?, cihazi sifirlamaya kalksam gine login isteyecek ..komple kilit olucak diye korkuyorum...
-
Youtube'taki yöntemleri tek tek denemelisin hocam. Hangisi tutarsa. Salak herifler tutup komple sunucuları kapatmış. Cihazda açılışta sunucuya bağlanamadığı için açılmıyor çöp oluyor.
Symbian, Meego ve Windows sistemli Nokia, Bada ve Tizen işletim sistemlide Samsung cihazlar kullandım. Hiç biride açılmamazlık yapmadı. Olay tamamen Blackberry firmasının götlüğü.