Blackberry Z10 - Yazılım Güncelleme Sonrası Her Şey Silindi! Çok Önemli!
-
Merhaba Arkadaşlar.
Çok acil yardım rica ediyorum.
Patronumun BlackBerry z10 telefonunu bilgisayara taktım, yazılım güncellensin mi diye sordu, evet dedim. Başka hiçbir uyarı almadım,
Güncellendi ama içerisindeki tüm resim video mail her şey silindi.
Patronumun oğlu bir kaza atlattı ve mahkeme süreci devam ediyor. O kazaya ilişkin çok ciddi delil videolar vardı başka da kopyası yok. Şimdi hepsi silindi gitti.
Çok acil yardıma ihtiyacım var. Blackberry'den de hiç anlamıyorum videoları nasıl geri getirebilirim!
-
iphone icloud-Android google drive-Windows Phone OneDrive gibi BB,nin de bulut yedekleme vardır diye düşünüyorum, baktın mı böyle bir şey var mı diye ?
-
Öncelikle sakin ol. Telefonda Android mi yoksa BB os mi kurulu ? Telefonu şuan hiç bir şey yüklemeyin, kullanmayın. Bilgisayara bağlayıp veri kurtarma yazılımlarını denediniz mi ?
-
mkyb bunu yazdı
Öncelikle sakin ol. Telefonda Android mi yoksa BB os mi kurulu ? Telefonu şuan hiç bir şey yüklemeyin, kullanmayın. Bilgisayara bağlayıp veri kurtarma yazılımlarını denediniz mi ?
Hocam BB Os var. Blackberry Blend diye bir uygulama indiriyorum. Telefona bağlanıp yedekleyip yedeklemediğini görmemiz gerekiyor.
Kurtarma programları işe yarar mı ki?
Böyle aptal telefon mu olur kardeşim ya güncelliyorsun telefonu ve her şey siliniyor!
-
bulut olayına bir bak belki vardır.
yoksada ikinci alternatif. Veri kurtarma programları..
1. Recovery my files.
başka program varsa önersin arkadaşlar ama. bu programda cihaz bellegini görmüyor geri kurtarma için galiba dene yinede.
-
A_REX bunu yazdı
bulut olayına bir bak belki vardır.
yoksada ikinci alternatif. Veri kurtarma programları..
1. Recovery my files.
başka program varsa önersin arkadaşlar ama. bu programda cihaz bellegini görmüyor geri kurtarma için galiba dene yinede.
:(
-
teknik servisini arasan ?
kaş yapcam derken göz çıkarma hocam, dikkat et. hatalı bişey yaparsan komple gider bu sefer :/
-
Son durum nedir ?