folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Blackberry‘Nin Yeni Telefonları Nasıl Olmuş Sizce ?

Blackberry‘Nin Yeni Telefonları Nasıl Olmuş Sizce ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

En büyük özellikleri ise ;

-Artık bis paketine gerek yok.İnternet paketi üstünden çıkış yapılabilecek.

-Android uygulamalarını açacak diyorlar ama nasıl olacak bilmiyorum.

BlackBerry Q10 :

BlackBerry Z10 :

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

Bence piyasada tutunmasi zor 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Videolarının bir kısmı ;

http://www.youtube.com/watch?v=MfJYLjpnWls

Galaxy note 2 ile karşılaştırma ;

http://www.youtube.com/watch?v=vCkbNiMcqzs

------

2 blackberry'i kullanmaya çalıştım ama olmadı..

Klavyesi boktandı. Android ve iOs yanında RIM tam bi baş belasıydı. Arayüzü aptalcaydı. Kullanımı zordu.

Açıkçası blackberry neden var ? Cevabını veremedim. 

Klavyesi desen ; plastik boktandı. Telefonu hiç sevmedim.

--

Bu sefer biraz düzeltmişler. Fakat iOs'ta altta olan uygulamaları, iOs'ta arama kısmına ekleyerek büyük yenilik yaptıklarını düşünmesinler.

Fotoğraf olayında time shift güzel olmuş. Video gibi çekiyor, en iyi resmi buluyor sanırım.

Ama piyasa daha fazla değişmez diyorum. 

Android, iOs, windows phone, rim..

Blackberry dünyası için yenilikleri iyi olmuş. İleriye taşımışlar. Ama bunu 3-4 sene önce yapmaları gerekiyordu. Çok geç kalmışlar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End_User
    End_User's avatar
    Erkek

android 2.3 e uyumlu programları çalıştırabilecekmiş. zaten 1 senedir işletim sistemini geliştirmek için uğraşıyolardı; bence tutar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

2 senedir blackberry torch 9800 kullanıyorum. telefonun üst tarafının soyulması dısında bir de pili degisitmrme gerekiyordu zaruriyetten dolayı baska hic bir sorun yasamadım.

hem hızlı hem stabil. 3g de pili 18-19 saat cok rahat gidiyor ve ben hep online bi adamım. (mail - twitter vsvs) internet hep calisir yani.

klavyesi de cok iyi dokunmatigi de, kamerası daha iyi olsa iyi olurdu.

he ben bunları niye yazdım.

bence blackberry torch ile bitti. daha önce curve de kullandım klavyesi falan boktandı ama torch cok iyi. klavyesi vsvs.

q10'un klavyesi de 9900 bold'u andırıyor. cok yapisik birbirine ben denemistim ama kullanamamistim mesela..

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    nurk bunu yazdı

2 senedir blackberry torch 9800 kullanıyorum. telefonun üst tarafının soyulması dısında bir de pili degisitmrme gerekiyordu zaruriyetten dolayı baska hic bir sorun yasamadım.

hem hızlı hem stabil. 3g de pili 18-19 saat cok rahat gidiyor ve ben hep online bi adamım. (mail - twitter vsvs) internet hep calisir yani.

klavyesi de cok iyi dokunmatigi de, kamerası daha iyi olsa iyi olurdu.

he ben bunları niye yazdım.

bence blackberry torch ile bitti. daha önce curve de kullandım klavyesi falan boktandı ama torch cok iyi. klavyesi vsvs.

q10'un klavyesi de 9900 bold'u andırıyor. cok yapisik birbirine ben denemistim ama kullanamamistim mesela..

İlginç.Herkes Torch'un en dandik BlackBerry olduğunu söylüyor. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 822 Toplam Mesaj: 6