Blackbery 9700 Samsung Galaxy Pro Veya Nokia E72
-
Herkese selam
yeni bi telefon almam gerek bi ona bi buna bi şuna kayıp duruyorum baktım kayarak olmuyo danışayım dedim. bu 3 telefondan birini alıcam ama hangisi ? hangisini önerirsiniz neden ? veya bunlara alternatif başka cihazlarda olabilir. bütçe en fazla 700. blackberry'i 450 liraya alabilirim bi arkadaşım satıyor onun fiyatını öyle değerlendirin samsung galaxy pro 549 e72 de 669 lira. aslında bunları geçeyim bi galaxy ace alayım eski telefonumdan diyorum ama bilmiyorum bu qwerty'ler hoşuma gidiyor şu sıralar. teşekkürler şimdiden. -
hacı e72 almada ne alırsan al demicem galaxyiyi bunların iiçinden çünkü androidli sanırım
blekböri ve nokia işletim sistemleri acısından galaksinin altında kalır ve donanım olarak tam bilmesemde samsungda 800 mhz lik işlemci var ben samsung diyore yani
-
haci smg iyidir ama sarji gitmior e72 tambi çop e71 e72 die satmışlar millete bak karsilatirmalardan en ufak farki yok. kasa dısı. 9700 gercek bi telefon. ama 500 e 3g temiz bulursan al derim.
-
scarletbeard2 bunu yazdı:
-----------------------------
haci smg iyidir ama sarji gitmior e72 tambi çop e71 e72 die satmışlar millete bak karsilatirmalardan en ufak farki yok. kasa dısı. 9700 gercek bi telefon. ama 500 e 3g temiz bulursan al derim.
-----------------------------e72 i eledim, 9700 ve samsung arasında kaldım, arkadaşında dediği gibi 800 mhz işlemcisi var en azından kasmaz. 9700 tuşları küçük geldi bana ve sert bilmiyorum halen kararsızım.
-
hacı herşeyi göz ardı edersek bile ortada android gerçeği var yani =)
-
bb iyi hoş da her boka bis ister bilmem ne ister. whatsapp kullanamazsın bbapp kullanamazsın.. galaxy derim ben
-
android sebebiyle galaxy pro al derim.
-
androidin tek seçenek olduğu yerde diğerleri elenir.
-
bis öderim sorun değil diyosan blackberry tadından yenmez