Blitzwolf Bw-S5 Şarj Aleti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar,evde telefon için şarj aleti eksiği olduğunu tespit ettim.Evdeki herkes birbirinin şarj aletini kullanıyor karman çorman bir durum oldu.Şimdi güzel bir şarj aleti alayım dedim.

Banggoodda blitzwolf s5 i gördüm aldım.Yanına da kablosunu aldım.

http://www.banggood.com/BlitzWolf-2_1A-Reversible-Micro-USB-Cable-Double-Sided-USB-A-Male-to-Double-Sided-Micro-B-3_3ft-1m-for-QC2_0-p-998319.html 

http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-QC3_0-18W-USB-Charger-EU-Adapter-with-Power3S-Tech-p-1032822.html?p=CB1422049448201201OE 

şimdi bu şarj aletini özel kılan ne ? qualcom falan filan demiş.

Ben zaten xiaomi powerbanklardan filan şarj ediyorum 2amper ile.

Bu ürünü özel kılan nedir ? Teşekkürler.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Snapdragon işlemcili telefonları çoğunda hızlı şarj desteği olur. Qualcomm firmasıda bu adaptöre ve kabloya benim ürünlerimde kullanılabilir onayı vermiş.

Çin'den 50 cente adaptör aldım test amaçlı ölçüm yaptım kafasına göre akım veriyordu telefonun bataryasının ağzına ediyordu resmen.

Kabloya gelecek olursak kaliteli dış plastik kaplama ve kaliteli bakır kullanılmış içinde. Buda adaptörden gelen elektriğin çok az kayıpla telefona ulaşmasını sağlıyor.

Hazır şarj konusu açılmışken dayanamadım şu Note 7'de şurada dursun :)

https://cloud.mail.ru/public/HLd8/rj2w7GERz

mkyb tarafından 12/Eyl/16 00:04 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

blitzwolf urunleri kalitelidir, tavsiyem Ugreen i de incelemen. başa baş gibi dursalarda bence ugreen bir tik daha iyi gibi.

https://tr.aliexpress.com/item/Ugreen-Micro-USB-Cable-1m-2m-3m-Sync-Data-Charger-Cable-for-Samsung-Galaxy-S3-S4/32391749504.html?spm=2114.13010608.0.73.B6dDgg 

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

bi tane daha alayım o zaman

kabloyu da ugreen yapayım

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek

Hocam merhaba, buraya yarın bir fotoğraf yükleyeyim. Eğer bulabiliyorsan ve adaptör/kablonun tek parça olması sorun değil ise bu şarj aletini bulabilirsen iyi olabilir senin için.

Hızlı şarj adiyor, baya da iyi.

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    absconder bunu yazdı

Hocam merhaba, buraya yarın bir fotoğraf yükleyeyim. Eğer bulabiliyorsan ve adaptör/kablonun tek parça olması sorun değil ise bu şarj aletini bulabilirsen iyi olabilir senin için.

hocam affet ama dediğini anlamadım :/ tek parça olması derken neyi kastettin ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    rapidhacker550 bunu yazdı

kablonun sarj aletinden ayrılmıyor olmasını sorun etmezsen demek istiyor. Nokia adaptorleri gibi düşün.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

kablonun sarj aletinden ayrılmıyor olmasını sorun etmezsen demek istiyor. Nokia adaptorleri gibi düşün.

anladm hocam sagol translate icin :P :D

rapidhacker550 tarafından 12/Eyl/16 09:53 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sağlam kablo isteyenlere Sony orjinal kablo öneririm ancak Sony adaptör almayın. Sony adaptör yavaş şarj ediyor. Adaptör olarak Samsung öneririm. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek
    absconder bunu yazdı

Hocam bu meret (:

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    absconder bunu yazdı
    absconder bunu yazdı

Hocam bu meret (:

Hocam sanırım benim yazdığım bi tık daha üstün gibi duruyor.Bilmiyorum tabi de BlitzWolf daha stabil çalışır diye düşünüyorum.Ama bir test yapmadım tabi ikisi arasındaki fark için.

Bir tane daha sipariş vericem blitzwolf şarj aleti ama kabloyu Ugreen deniyim dedim.

Ama BlitzWolfun kabloları çift tarafını kullanabiliyorsun sanırım.

http://www.banggood.com/BlitzWolf-2_4A-USB-Type-C-Reversible-Braided-Data-Cable-3_33ft1m-USB-2_0-A-Male-to-USB-3_1-Type-C-Male-p-1015832.html   

şunu düşünüyorum ancak benim htc one m7 ' ye uyar mı ucu anlayamadım.

http://www.banggood.com/BlitzWolf-2_1A-Reversible-Braided-Micro-USB-Cable-Double-Sided-USB-A-Male-to-Double-Sided-Micro-1m-p-1028519.html   

ya da bunu alabilirim.

Ugreen'i de denemek istiyorum ama bilmiyorum kararsız kaldım.Olmadı hem ugreen hem de blitzwolfu alayım.

rapidhacker550 tarafından 12/Eyl/16 12:55 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 1517 Toplam Mesaj: 11
banggood blitzwolf şarj aleti tavsiye