Block.Opendns
-
Sabahtan beri dnsler ile girdiğim sitelere giremiyorum.
girmek istediğimde block.opendns.com adresine yönlendiriyor.
sorunun cözümü veya nedenini bilen müridlerden yardım bekliyorum (: -
ben uzun süredir opendns kullanıyorum ama hiç karsılasmadım böyle bir sornla. block.opendns bir tek adult sitelerde karsına cıkıyor diye biliyorum hacı.
-
sorun ney tam anlamadım.Yasaklı sitelere önceden DNS ayarlarını değiştirip giriyordun.Şimdi ise girmeyece çalıştığında block.opendns.com sitesine mi yönlendiriliyosun? doğrumu anlamışım?
-
generous bunu yazdı:
-----------------------------
sorun ney tam anlamadım.Yasaklı sitelere önceden DNS ayarlarını değiştirip giriyordun.Şimdi ise girmeyece çalıştığında block.opendns.com sitesine mi yönlendiriliyosun? doğrumu anlamışım?
evet hocam.
-
alibaba bunu yazdı:
ben uzun süredir opendns kullanıyorum ama hiç karsılasmadım böyle bir sornla. block.opendns bir tek adult sitelerde karsına cıkıyor diye biliyorum hacı.
ktunnelede girmiyor.
-
208.67.222.222
208.67.220.220
bunları dene bir hocam uzun zmandır kullanırım girmediği site görmedim.
-
generous bunu yazdı:
-----------------------------208.67.222.222
208.67.220.220
bunları dene bir hocam uzun zmandır kullanırım girmediği site görmedim.
suan bunları kullanıyorum hocam.
-
tahribat ve google dısındaki bütün internet erişimleri block.opendns yönlendiriyor.. rapid,imageshack,youtube, msnde açılmıyor :|
yardım edin müridler :| -
opendns e üye ol, senin IP adresine göre kısıtlama yapmak istiyosan , bişeler çıkcak, onları kurcala, okullar bilmemneler için flan asıl kullanım amacı, sabit bi IP adresindeki herkes open dns kullanırsa , o IP adresindeki üyeliği olan ve kısıtlama getirmiş olan üyenin kısıtlamaları ile karışılaşır diğer kullanıcılar, (cümle uzun oldu inşalla anlaşılıyodur :) ) bunu dene
-
Dnsleri 4.2.2.2
4.2.2.1
olarak değiştirdim oldu.. ilgilenen müridlere teşekkürler.
Toplam Hit: 4123 Toplam Mesaj: 10