Blog Altındaki Etiket Sistemi
-
Hocalar,
Bu blog metinleri altında etiket ekleme olayını nasıl yapıyorlar?
Ben kendi siteme sistem yapmayı planlıyorum ama nasıl yapcağımı bilmiyorum. İlk düşüncem bir textboxa etiketleri virgül ile ayırarak eklemekti ama bu kezde datalist, repearter vb. gibi kontrollerde etiketleri nasıl linke çevirceğiz.
Diğer düşüncem ise etiket yönetimi diye ayrı bir sayfa oluşturup etiketleri tek tek eklemek. Datalist, repearter vb. kontorllerdeki sorunum gine aynı ama çözülmüyor?
Acaba bunu nasıl yapıyorlar bilgisi olan varsa paylaşırsa çok makbule geçer.
Şimdiden teşekkürler...
-
regexp ile virgüllerden ayır hocam. sonra her bi kelimeyi db e kaydet, ordan da link verirsin kelimeleri çekip. sonrada kontrolünü yaptırırsın işte ?
-
hata regexe bile ihtiyacin yok sadece string.split() yapican orda datalist,repeater derken neyi kastetigini anlamis degilim ama istedigini yapmak gercekten cok kolay
-
geniuss bunu yazdı
hata regexe bile ihtiyacin yok sadece string.split() yapican orda datalist,repeater derken neyi kastetigini anlamis degilim ama istedigini yapmak gercekten cok kolay
tmmdır ya saolun kıl oluyordum googleda nasıl aratcağımı bilmediğim zaman hep hatalı bölgelere giriyordum :)
-
Şimdi tmm halletim ama başka bir sorun oldu. Örneğin c#,asp,asp.net,.net gibi etketleri listelettim split ile kelimeyi alıyorum ama c# geliyor gerisi gelmiyor. Split kullanımı hakkında bir örnek varsa gösterebilirmsiniz?