Blog Görünüm Yardım
-
arkadaşlar blogum internet explorer da farklı firefoxta farklı gözüküyor neden olabilir.
www.neden.tr.cc reklamdeğildir yardım lütfen
-
temandan kaynaklanıyo firefoxda bozuk gözüküyo
index.php yada page.php de konu başlığından önceki tarih kodu varya onun önüne <br> koy olur heralde
-
firefoxta nesi bozuk görünüyo.. kodlamasına bak firefoxa göre yada expolera göre kodlanmamıştır.. ikisindede dene sorunu bulana kadar bzıkla düzelii gidee :|
edit: ayrıca bloğunda sineklerden niye bahsediyon :D dünyada tek sorun sineklerin tavanda yürümesi mi senin için :D merank ettim..
-
kardeşim nasıl ayarlıcam hem tek sorun sinek değiil tabiki
-
yaws ben bakıyorumda bu tema wordpress zaten.. bunda bozukluk olacağını pek sanmıyorum.. firefoxta ne gibi sorun gördün ki.. java scriptle ilgili sorun olur mesela o tip bişey de yok neyden memnun değilsen ona göre bakalım düzeltelim.. bence..
-
divlerin yerleri yanlış tema bozuk. aslında css de bozuk olabilir. sonuçta bozuk :D
-
gazili_tarzan bunu yazdı:
-----------------------------firefoxta nesi bozuk görünüyo.. kodlamasına bak firefoxa göre yada expolera göre kodlanmamıştır..
-----------------------------Arkadaşın dediği gibi kodlar exproler için yazılmış olabilir. Zaten firefox exprolerden sonra yayımlandığı için bazı kodlar exproler için tasarlanıyor. Zaten bunun örneklerinide bazı html kodlarında görüyoruz. "Saat kodu gibi" sitende fazla bi değişiklik yok sanırım. Gözlemlerime göre sadece yazı fontlarında birde renklerde bi değişiklik var. Ama sorun yok sitede. O yüzden kafana takma...
SonuÇ; kodlar exproler için yazılmış:)