Blog Sayfasına Etiket Ekleme
-
Bloğumuza - Yazılara çok fazla etiket eklemenin bir zararı olur mu?
Yani şöyle bir yazı ekledik , Bir resim ekledik , Normal de 10 - 15 etiket ekleriz diyelim bunu 200 - 250 etikete çıkarsak herhangi bir yerden herhangi bir zararı olur mu? -
alanında köklü bir site değilsen spam cezasını çok gecikmeden yersin.yazı uzunluğuyla doğru orantılı olarak etiket sayısını arttır ama 200-250 çok ucuk rakamlar
-
FCN bunu yazdı
alanında köklü bir site değilsen spam cezasını çok gecikmeden yersin.yazı uzunluğuyla doğru orantılı olarak etiket sayısını arttır ama 200-250 çok ucuk rakamlar
Hmmmmm ...
hilmi bunu beğenmedı :D Bende kasıyordum mk :)
dedim nasıl fırlatırız siteyı ama fıss galıba o iş :S -
JiggSaw bunu yazdıFCN bunu yazdı
Hmmmmm ...
dedim nasıl fırlatırız siteyı ama fıss galıba o iş :Shacı abey 40 kelimelik makaleye 10 kelime etiket eklersen google arama sonuçlarına bile sokmuyor seni dikkat et. bu yüzden etiket bile kullanmıyorum ben
-
tustanbakanadam bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıFCN bunu yazdı
Hmmmmm ...
dedim nasıl fırlatırız siteyı ama fıss galıba o iş :Shacı abey 40 kelimelik makaleye 10 kelime etiket eklersen google arama sonuçlarına bile sokmuyor seni dikkat et. bu yüzden etiket bile kullanmıyorum ben
Yapma yaa :( ohhooooo , site nasıl hit alacak? :D