folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Blog Türkçe/İngilizce Adsense

Blog Türkçe/İngilizce Adsense

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

Selamun aleyküm bir kaç web projem var bir de blog açmayı düşünüyorum, site girişinde dil seçilecek ve ona göre günlük güncel olaylar takip edilecek içerik bu. Benim merak ettiğim, adsense ile ingilizce siteler daha çok kazanıyormuş ben 4 farklı dilde yayın yapsam her birine ayrı reklam alabilirmiyim?, kazanç artar haralde?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

içerik ingilizce ise mantık olarak daha fazla kazanırsın ama bildiğim kadarıyla ziyaretçinin lokasyonu da önemli bir faktör. çünkü ben bir çok ingilizce sitede türkçe reklam gördüğümü hatırlıyorum...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    CodeInside bunu yazdı

içerik ingilizce ise mantık olarak daha fazla kazanırsın ama bildiğim kadarıyla ziyaretçinin lokasyonu da önemli bir faktör. çünkü ben bir çok ingilizce sitede türkçe reklam gördüğümü hatırlıyorum...

misal içerik 4 ayrı dil olacak girişte dil seçilecek ve ona göre siteye girilecek her birine ayrı reklam alabilirmiyim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

aynı site için almış olursun. adsense reklam dilini siteye gelen kullanıcının blogdaki dil tercihine göre değiştirebileceğini zannetmiyorum

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SeyhSamil bunu yazdı
    CodeInside bunu yazdı

misal içerik 4 ayrı dil olacak girişte dil seçilecek ve ona göre siteye girilecek her birine ayrı reklam alabilirmiyim

site tek domain ise her birine ayrı reklam derken? subdomain yaparsan olabilir gibi. diğer türlü de olabilir sanırım adsense kullanmayalı uzun zaman oldu. amacın istatistikleri ayrı ayrı kontrol etmekse farklı reklam paketleri oluşturabilirsin diye tahmin ediyorum.

lokasyondan kastım tarayıcının header bilgileri ve ip adresinin lokasyonu.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    CodeInside bunu yazdı
    SeyhSamil bunu yazdı
    CodeInside bunu yazdı

site tek domain ise her birine ayrı reklam derken? subdomain yaparsan olabilir gibi. diğer türlü de olabilir sanırım adsense kullanmayalı uzun zaman oldu. amacın istatistikleri ayrı ayrı kontrol etmekse farklı reklam paketleri oluşturabilirsin diye tahmin ediyorum.

lokasyondan kastım tarayıcının header bilgileri ve ip adresinin lokasyonu.

istediğim Türkçede türklerden reklam ücreti gelsin ingilizcede, almanca, fransızca gibi dillerdede o dillerden okuma yapan kullanıcılardan gelsin. Direk türkçe açsam yabancılar girmiyecek siteye böyle olmassa 4 ayrı site açacam oda zoruma gıdıyo tek sıtede bırleştirmek varken

Toplam Hit: 780 Toplam Mesaj: 6