Blogger Adsense Teması Medyadsense
-
Evet arkadaşlar blogger ve kullanan tahribat müritleri için bu konuyu webmaster siteleri dışında buraya da açmak istedim zira sizin de bu işten bir kazanç sağlamak için en iyi şekilde sitenizi ön plana çıkarmanızı istiyorum. Forumda kategorisi olmasa da internet siteleri yeterlidir benim için.
En yeni ve şık Blogger adsense teması! Medyads.com'un blogger kullanıcılarına sunmuş olduğu yepyeni bir tema ile karşınızdayız. Medyadsense teması Medyads.com'un geçtiğimiz günlerde kullandığı temalardan birisidir kendi kullandığımız bir temayı blogger kullanıcılarına dağıtma kararı aldık. Medyadsense teması bugüne kadar bloggerda adsense teması anlamında en gelişmiş temalardan birisidir üstelik herhangi bir ban riski taşımaz!
Medyadsense temasının bazı özellikleri
Adsenseye uyumlu görünüm içerisinde olması
3 Sütun olması ve bu 3 sütunun minimalistliği bozmaması
Otomatik devamını oku eklentisi
Sosyal ağlarda imleme eklentisi
Benzer yazılar eklentisi
Yazı oylama eklentisi
Tüm bu özelliklerin yanı sıra şık bir görünüme sahip olan Medyadsense temasını hemen indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.
Önemli not:
Sayfa numaralandırma eklentisi olduğu için şu kısımları kendinize göre ayarlayınız.
var pageCount=15; (5 İdealdir)
var displayPageNum=15; (15 İdealdir)
Tema kaynak & download ve demo: http://www.medyads.com/2012/03/blogger-adsense-temas-medyadsense.html
-
pek rağbet gösterilmemiş ama ben beğendim güzel duruyor denicem en yakın zamanda . teşekkürler
-
Bende indirdim ama denemedim henüz.. daha önce temayı görmüştüm beğenmiştim.İnşAllah buda aynısıdır..
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------pek rağbet gösterilmemiş ama ben beğendim güzel duruyor denicem en yakın zamanda . teşekkürler
-----------------------------blogger kullanan fazla olmadığındandır sanırım hocam.
-
klasik bir tema olmuş temize benziyor.
-
şimdi denedimde bir iki yerini düzeltmek zorunda kaldım fakat yazı etiketleriyle oylama sistemi üstüste biniyor orayı nasıl düzeltebilirim. :|
-
az önce tema ararken nette denk geldim. müsait olunca bi deneyeyim bunu.