Blogger Yorum Sorunu
-
Çözeediğim bir sorun için ysrdımınızı istiyorum arkadaşlar.Ön celikle hiçbir ayar gadget değiştimediğimi söylemek istiyorum.Bu sorun kendi kendine oldu.Blogger yorum sisteminde değişiklik yapmış.Bende de böyle bir sorun var işte.SOrun şu ki yazılarıma bazen ikinci sayfaya geçecek kadar çok yorum geliyor.Bu yazılarımın altında eskiden "yeniler"- "daha yeniler" diyerek diğer sayfalardaki taşmış yorumlara bakabiliyordum.Bakılabiliyordu... Ama şimdi sistem değişmiş ve Çok fazla yorum olduğunda aşağıdaki gibi "daha fazlasını yükle" seçeneği açmışlar.Ona basınca yeni yorumlar gözükmüyor sorunum budur dostlar.Bir türlü çözemedim.
Örnek bir yazı;
-
Blogger yardım forumunda da cevap alamdım.Yokmu fikir sahibi ?
-
temadan kaynaklı bişi olabilir ya da belkide sadece sendedir problem? baska tarayıcıyla dene.
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------temadan kaynaklı bişi olabilir ya da belkide sadece sendedir problem? baska tarayıcıyla dene.
-----------------------------Denedim sonuç aynı.temayı değiştiremem.Önceden tema aynıydı bu sorun yorum bölümü değişti diye oldu.Bu sorun daha önce kesinlikle yoktu.Kendi kendine oldu yani.Birşey eklemedim, değişiklik yapmadım.İkinci sayfaya taşan yorumlu konularım çok var.Bu sorunu düzeltmem gerekiyor.
-
Dostlar şunu bir hortlatim ben kaç gün oldu çözemedim :)
Şurada da yardım alamadım;
Zaten google yardım forumu hikaye...