Blogspot Dan Anlayan
-
arkadaşalr şimdi ben zamanında mevcut bir mail adresimle bir blog açmıştım.
şimdi isteğim şu kardeşimin ölüm yıl dönümü yaklaşıyor ve ona eski yazıları ile bir blogsayfası açmak istiyorum fakat kendi mail adresimle.
sisteme girerkende benim eski blog çıkıyo.
şimdi benim mail hesabının bu eski blogla alakası kalsın istmeiyorum yani o bloğu kapatmak istiyorum.
sonra mail adresimle yeni bir blog açmak için?
nasıl yaparız
-
Hocam yeni bir mail adresi ile yeni bir blog açsan işin daha kolay olmaz mı ? Tek mailden 2 blog yönetilemiyor bildiğim kadarıyla.
Yada blogspot yerine wordpress denesen ?
wordpress.com dan bir tane aç.O zaman tek mail den her 2 sini de kontrol etmiş olursun.Ayrıca wordpress.com u tavsiye ediyorum.
Ben birkaç gün önce birtane deneme için açtım.Yenilikleri takip için...
mustafayanar.wordpress.com
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam yeni bir mail adresi ile yeni bir blog açsan işin daha kolay olmaz mı ? Tek mailden 2 blog yönetilemiyor bildiğim kadarıyla.
Yada blogspot yerine wordpress denesen ?
wordpress.com dan bir tane aç.O zaman tek mail den her 2 sini de kontrol etmiş olursun.Ayrıca wordpress.com u tavsiye ediyorum.
Ben birkaç gün önce birtane deneme için açtım.Yenilikleri takip için...
mustafayanar.wordpress.com
-----------------------------ya şimdi konu kaybettiğim kardeşimin bloğu olacağı için önemli mevcut mail adresim ile kontrol etmek istiyorum çünkü belli bir takipçisi varı vefat etmeden önce.
çeşitli konularda yazdığı yazıları bir kaçı eksik olsada toparlayabildim.
ve nickini yazdığımız zaman youtubeda olsun tahribatta olsun onun blogsottaki adresi çıkıyo. o yüzden aynı adres olsun istedim.
2 3 güne yayına sokucam
-
tek mail adresiyle istediğin kadar blog yönetebilirsin istediğin zaman silebilirsinde fakat silme komutu versen bile silinmesi haftalar sürüyor (silinene kadar askıya alınıyor blog)

kendi mail adresinden o blogda yazmaya devam edebilirsin
ayarlar ---) izinler

burda blog yazarlarını ayarlicaksin kendini eklemen kafidir fakat sen 2 mail hesabını birleştirmek istiyorsan (blogger için )
kendi tüm bloglarını sil (yada arşivi dışarı çıkartıp başka bir blog a aktar başka bir mail ile )
ardından
kardeşinin hesabından https://www.google.com/accounts/EditUserInfo
adresine girip mail adresini kaydet

sorunu yanlış anlamadıysam bunlardan birinin sana uyması gerek
-
ok benim eski blog adresidne 2. mail olarka bu mailimi kaydettmişim.
onu kaldırıp diğerine aldım sorun yok artık sağolun ilgi için