Bloke Edilmiş Sayfalar
-
-
Adım adım engellenen siteleri açmanın yolu:
Başlat->Denetim Masası->Ağ Bağlantıları'nı açıyoruz ve mouse ile Yerel Ağ Bağlantısına sağ tıklıyıp Özellikler menüsüne sol tık atıyoruz ve açılan penceredeki listenin en altında Internet Iletişim Kuralları (TCP/Ip) yazısının üstüne tıklayıp hemen altında sağ tarafta Özellikler yazan butona tıklıyoruz.Burda en alttaki seçenek olan Aşağıdaki Dns sunucu adreslerini kullan seçeneğinin yanındaki kutuya işaret koyup
ilk satıra 208.67.219.99
ikinci satırada 208.67.222.222
yazıp Tamam butonuna tıklıyoruz diğer açık penceleri kapatıyoruz telekomun engellediği bir sitenin adresini internet tarayıcımızla açıyoruz örneğin youtube.com ve engelden eser kalmamış görüyoruz -
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------
Adım adım engellenen siteleri açmanın yolu:
Başlat->Denetim Masası->Ağ Bağlantıları'nı açıyoruz ve mouse ile Yerel Ağ Bağlantısına sağ tıklıyıp Özellikler menüsüne sol tık atıyoruz ve açılan penceredeki listenin en altında Internet Iletişim Kuralları (TCP/Ip) yazısının üstüne tıklayıp hemen altında sağ tarafta Özellikler yazan butona tıklıyoruz.Burda en alttaki seçenek olan Aşağıdaki Dns sunucu adreslerini kullan seçeneğinin yanındaki kutuya işaret koyup
ilk satıra 208.67.219.99
ikinci satırada 208.67.222.222
yazıp Tamam butonuna tıklıyoruz diğer açık penceleri kapatıyoruz telekomun engellediği bir sitenin adresini internet tarayıcımızla açıyoruz örneğin youtube.com ve engelden eser kalmamış görüyoruz
-----------------------------
hocam dns ayarları değiştirmeyle olmuyor malesef :( -
http://google.com/translate_t adresine gidin ve engellenen siteyi Translate a Web Page kısmına yazın ve siteyi mesela Türk olsun yabancı olsun başka bir dilden İngilizce’ye çevirmesini isteyin. Engellenen siteye artık ulaşabilirsiniz.
Sadece google değil, site çevirisi yapan bu servisleri bu şekilde de kullanabilirsiniz, bilginiz olsun..Buda farkli bir yol..
-
bu google translate benim için rapidshare dosyalarınıda çekiveriyo mu :)?, aslında bana sadece rapidshare için bişeyler lazım
-
kyk mı ?
-
hayır özel bi yurt,
-
git modemin g.tüne parmağı bas ordan halledersin :)
-
aklıma gelmedi deği :) ama ttnet kullanıcı adı şifreyide girmek lazım sonra onları bilmiyorum
ya sadece rapidshare için bi çözüm bulabilirsek yeterli şu anda , free proxylerden çok yavaş iniyor su anda.